Рецепт Японські панкейкі фото

Японські панкейкі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Борошно , Яйця
На полуденок
Випічка , Панкейкі
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Японські панкейкі набирають популярність у всьому світі завдяки тому, що вони надзвичайно ніжні і смачні, до того ж готуються досить просто. Рецептів багато, ділюся одним з них.

Опис приготування:

Якщо хочете урізноманітнити сніданки, особливо у вихідний день, коли нікуди не поспішайте, побалуйте себе і своїх рідних японськими панкейк. Готуйте відразу побільше, так як вони надзвичайно смачні і ніжні, скільки їх не роби, все одно буде мало. Дивіться покроковий рецепт і готуйте із задоволенням.

  • Яйця - 2 штуки
  • Борошно - 30 грам
  • Цукор - 35 грам(20 грам - до жовтків, 15 грам - до білків)
  • Розпушувач - 1 грам
  • Ванільний сироп - 1 Чайна ложка (або ванільний цукор)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Молоко - 20 мілілітрів
  • Рослинна олія - 1-1, 5 Ст. Ложки (для змазування сковороди)
  • Цукрова пудра - 1 Ст. Ложка (по бажанню)
японські панкейкі - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
японські панкейкі - фото крок 2
Відокремте жовтки і білки двох яєць.
японські панкейкі - фото крок 3
Додайте до жовтків 20 грам цукру, розпушувач і ванільний сироп, збийте.
японські панкейкі - фото крок 4
Частинами умішайте борошно.
японські панкейкі - фото крок 5
Додайте 20 мл. Молока і розмішайте.
японські панкейкі - фото крок 6
Всипте дрібку цукру і знову розмішайте.
японські панкейкі - фото крок 7
Збийте білки з цукром в стійку піну.
японські панкейкі - фото крок 8
Влийте жовтки до білків, акуратно змішайте, не порушуючи структури білків.
японські панкейкі - фото крок 9
Змастіть сковороду невеликою кількістю рослинної олії і викладіть ложкою тісто. Накрийте кришкою і смажте 2 хвилини, вогонь не повинен бути занадто великим, тісто має пропектися всередині.
японські панкейкі - фото крок 10
Зніміть кришку і додайте ще трохи тесту на кожен панкейк. Потім акуратно переверніть і підсмажте з іншого боку.
японські панкейкі - фото крок 11
Готові панкейкі можна злегка присипати цукровою пудрою. Подавайте з джемом або кленовим сиропом. Японські панкейкі незвичайно ніжні і дуже смачні, впевнена, що вони сподобаються всім.

Схожі рецепти