Яловичина з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Набридли традиційні м'ясні страви? Пропоную рецепт яловичини з яблуками - ніжне м'ясо з яблучною кислинкою припаде до душі вимогливим гурманам.
Головне в будь-якому м'ясному блюді - це звичайно ж м'ясо. Щоб приготувати яловичину з яблуками, необхідно якісне, не старий м'ясо, бажано вирізка. Яблука повинні бути кислими або кисло-солодкими. А так, в цілому, рецепт яловичини з яблуками дуже простий, впорається кожен. Здивуйте своїх гостей цим вишуканим блюдом!
- Яловичина - 500 грам
- Сало - 50 грам
- Яблука - 300 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Бульйон - 500 мілілітрів
Яловичину крупно нарізати і обсмажити на салі до утворення скоринки. Приблизно 10 хвилин, час від часу перевертаючи шматочки.
Беремо толстодонную каструлю. Викладаємо на дно каструлі трохи м'яса.
Цибулю нарізаємо кільцями, обсмажуємо (на тому ж жиру, в якому смажилося м'ясо). Трохи лука викладаємо поверх м'яса в каструлю.
На цибулю кладемо трохи свіжої тонко нарізаної моркви.
На морква кладемо трохи тонко нарізаних яблук. Потім повторюємо викладати інгредієнти в каструлю, чергуючи шари. Верхнім повинен бути шар яблук.
Заливаємо все це справа бульйоном, додаємо спеції і ставимо на середній вогонь. Накриваємо кришкою і тушкуємо півтори години.
Через півтори години яловичина з яблуками повинна бути готова. Смачного!