Рецепт Яловичина з сиром в духовці фото

Яловичина з сиром в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо, Молочні продукти, Сир, Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви з начинкою

Дивно ніжна, соковита і ароматна яловичина з сиром в духовці в домашніх умовах може бути приготовлена ​​вельми несподівано. Любіть експерименти на кухні? Тоді не проходите мимо цього рецепта.

Вдале поєднання ніжного м'яса, свіжого шпинату і розплавленого сиру перетворюється в неймовірно оригінальне і смачне гаряче блюдо. Спробуйте повторити цей простий рецепт, як приготувати яловичину з сиром в духовці, і ви обов'язково будете задоволені результатом.

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Сир - 200 грам
  • Шпинат - За смаком (при бажанні)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Італійські трави - 1 щіпка
яловичина з сиром в духовці - фото крок 1
1. Для цього рецепта знадобиться хороший шматочок філе, який потрібно розрізати, як би "розкривши" шматочок.
яловичина з сиром в духовці - фото крок 2
2. Ось так буде виглядати м'ясо в кінцевому рахунку. Його потрібно вимити, обсушити і викласти на обробну дошку. Посолити і поперчити за смаком, додати спеції і трави.
яловичина з сиром в духовці - фото крок 3
3. Сир натерти на тертці або подрібнити в блендері. Я використовую моцарелу, однак це може бути абсолютно будь-який сир.
яловичина з сиром в духовці - фото крок 4
4. На пласт м'яса викладаємо сир. Зверху розподіляємо вимитий і обсушенний шпинат.
яловичина з сиром в духовці - фото крок 5
5. Акуратно згортаємо яловичину рулетом, щільно притискаючи начинку.
яловичина з сиром в духовці - фото крок 6
6. Щільною ниткою обв'язуємо рулет. Відстань між нитками має бути близько 3 сантиметрів.
яловичина з сиром в духовці - фото крок 7
7. Гострим ножем розрізаємо рулет на порційні шматочки так, щоб кожен був перев'язаний ниткою. При бажанні яловичина з сиром в духовці в домашніх умовах може бути приготовлена ​​і цілком.
яловичина з сиром в духовці - фото крок 8
8. На дно форми для запікання можна викласти шпинат, який потім буде поданий як гарнір, наприклад. Відправляємо м'ясо в розігріту духовку і запікаємо до готовності близько 35-50 хвилин (в залежності від товщини шматочків).

Схожі рецепти