Яловичина з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Мегавкусно. Прям не передається і дуже швидко. Яловичина з сиром готується на плиті, а в кінці приготування на кілька хвилин сковороду з яловичиною треба відправити в гарячу духовку. Спробуйте!
Яловичину і цибулю поріжте. Обсмажте яловичину на сковороді на олії, додайте спеції і цибулю. Тушкуйте, потім відправте в духовку на 8 хвилин. Подавайте до столу з улюбленим гарніром. Удачі в приготуванні і гарного дня!
- Яловичина - 500 грам
- Плавлений сирок - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 10 мілілітрів
- Сіль, спеції - 1 грам
Яловичий ошийок нарізати кубиком 2 з 2 см.
Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями.
На рослинному маслі обсмажити яловичину. Коли вона підрум'яниться з одного боку, додайте спеції і сіль. Обсмажте з іншого боку.
Додайте цибулю. Смажте все близько 5-7 хвилин.
Влийте трохи води (5-6 ст. Ложок). Накрийте сковороду кришкою і тушкуйте 5 хвилин. За цей час натріть на тертці плавлений сирок. Зніміть кришку і викладіть сирок зверху на м'ясо. Поставте сковороду в духовку (сковорода повинна бути без пластикових-дерев'яних ручок). Запікайте в духовці 8 хвилин. Подайте до столу.