Яловичина з грибами та сиром
(покроковий рецепт з фото)
Хочу вам розповісти, як зробити яловичину з грибами і сиром. Дуже смачне, я б навіть сказала, вишукане, блюдо виходить! Дуже добре поєднується з будь-яким гарніром, перетворюючи звичайну вечерю в святковий!
Така яловичина з грибами і сиром в домашніх умовах, - то, що потрібно, коли дуже хочеться порадувати рідних і близьких смачненьким, а ідей нових нету. Тут все інгредієнти доступні, і, що важливо, смачним виходить не тільки м'ясо, але і сам соус завдяки сирного смаку. До речі, можна для цієї страви використовувати звичайний плавлений сирок - він розчиниться набагато краще. Одним словом, ось мій рецепт приготування яловичини з грибами і сиром. Сподіваюся, вам сподобається!
- Яловичина - 500 грам
- Печериці - 500 грам
- Цибуля - 300 грам
- Сир - 100 грам
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком
- Борошно - За смаком
1. М'ясо нарізаємо невеликими шматочками, солимо, перчимо і обсмажити на рослинному маслі. Можна трохи вмочити кожен шматочок в борошно.
2. Додаємо цибулю, і обсмажити все разом. Коли вже і цибуля стане рум'яним, - заливаємо водою, щоб покрила м'ясо, і тушкуємо на маленькому вогні.
3. Коли закипить вода, і м'ясо вже майже готове, - додамо печериці прямо цілком. Додамо подрібнений сир, і тушкуємо далі. Можна додати ще спецій і трохи борошна - щоб підлива була густішою.
4. Періодично помішуйте, щоб сир повністю розчинився, а борошно не плавала острівцями. Коли гриби готові - можна подавати, посипавши зеленню!