Рецепт Яловичина з грибами в духовці фото

Яловичина з грибами в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Просте і шалений смачна страва - м'ясо та овочі. Нічого зайвого. Виходить дуже ситно і смачно. Скористайтеся моїм рецептом і переконайтеся.

Як приготувати яловичину з грибами в духовці?

Підготуйте необхідні інгредієнти.

1. Гриби замочіть на годину-півтора, а потім відваріть. Виберіть їх з відвару, якщо великі - поріжте. Бульйон не виливайте.

2. М'ясо порізати на невеликі шматки і обсмажте на олії на середньому вогні до рум'яної скоринки, посоліть і поперчіть за смаком в процесі смаження.

3. Цибуля, морква і кабачок поріжте кубиками, перець - соломкою. Видаліть з помідорів шкірку і також поріжте. Для того, щоб видалити з помідорів шкірку було простіше, зробіть надрізи біля плодоніжки і опустіть помідори на пару хвилин в окріп. Я зазвичай заливаю окропом з чайника. Шкірочка легко відійде.

4. Обсмажте цибулю і моркву протягом 4-5 хвилин на сковороді на олії, потім додайте до них кабачок, перець і помідори. Протушкувати хвилин 7-10.

5. Картопля поріжте крупно і змішайте всі овочі і м'ясо в глибокому деку. Залийте грибним бульйоном, так щоб рідина була врівень з овочами. Якщо потрібно, додайте гарячої кип'яченої води. Накрийте кришкою і відправте в духовку на 80 хвилин при 180 градусах.

Готову страву посипати рубаною зеленню і подавайте на стіл. Смачного!

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Картопля - 1 кілограм
  • Болгарський перець - 3 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Кабачок - 1 штука
  • Помідор - 3 штуки
  • Сушені білі гриби - 100 грам
  • Сіль, перець, зелень - За смаком
  • Жир або смалець - За смаком (для смаження)
Як приготувати яловичину з грибами в духовці?

Підготуйте необхідні інгредієнти.

1. Гриби замочіть на годину-півтора, а потім відваріть. Виберіть їх з відвару, якщо великі - поріжте. Бульйон не виливайте.

2. М'ясо порізати на невеликі шматки і обсмажте на олії на середньому вогні до рум'яної скоринки, посоліть і поперчіть за смаком в процесі смаження.

3. Цибуля, морква і кабачок поріжте кубиками, перець - соломкою. Видаліть з помідорів шкірку і також поріжте. Для того, щоб видалити з помідорів шкірку було простіше, зробіть надрізи біля плодоніжки і опустіть помідори на пару хвилин в окріп. Я зазвичай заливаю окропом з чайника. Шкірочка легко відійде.

4. Обсмажте цибулю і моркву протягом 4-5 хвилин на сковороді на олії, потім додайте до них кабачок, перець і помідори. Протушкувати хвилин 7-10.

5. Картопля поріжте крупно і змішайте всі овочі і м'ясо в глибокому деку. Залийте грибним бульйоном, так щоб рідина була врівень з овочами. Якщо потрібно, додайте гарячої кип'яченої води. Накрийте кришкою і відправте в духовку на 80 хвилин при 180 градусах.

Готову страву посипати рубаною зеленню і подавайте на стіл. Смачного!

Схожі рецепти