Яловичина з перцем
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите м'ясо і перці, то вам слід спробувати цей рецепт. Просто чудове поєднання м'яса і перців.
Кількість порцій: 8
- Яловичина - 700 грам (стейк, нарізати дуже тонко)
- Коричневий цукор - 2 Ст. Ложки
- Кукурудзяний крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Свіжий імбир - 1 Ст. Ложка (порубаний)
- Часник - 2 зубчики
- Червоний перець чилі - 1 Чайна ложка (або масло червоного чилі)
- Масло каноли - 2 Ст. Ложки
- Середній цибулю - 1 штука (нарізати скибочками)
- Червоний солодкий перець - 2 штуки (видалити серцевину, нарізати кільцями)
- Свіжий перець Халапеньо - 1 Ст. Ложка (порізати кубиками)
- Listyya koriandra - - За смаком

Почніть з соєвого соусу. Влийте в миску соєвий соус.

Змішайте коричневий цукор, кукурудзяний крохмаль, часник і свіжий імбир і масло чилі. Додайте все в миску.

Гарненько перемішайте.

Додайте тонко нарізану яловичину.

Обваляйте як слід в суміші і відставте в сторону.

Наріжте цибулю не дуже тонко.

Візьміть пару солодких перців, зріжте верхівки і видаліть нутрощі і поріжте тонкими кільцями. Якщо ви хочете зробити блюдо біліше гостре можна додати ще трохи свіжих халапеньйо або чилі перців (дрібно їх подрібнивши).

Займіться рисовою локшиною, закип'ятіть воду.

У сковороді нагрійте рапсове масло, почніть з середньої температури і поступово збільшуйте.

Закиньте цибулю і обсмажуйте протягом хвилини. Потім перекладіть в окрему миску.

Поставте сковороду назад на плиту і гарненько розжарити.

Додайте червоний перець і готуйте його також як і цибуля на сильному вогні протягом 1 хвилини.

Перекладіть перці на тарілку.

Додайте трохи масла в сковорідку і закиньте близько 1/3 маринованої яловичини. Розподіліть по сковороді і 30 секунд не чіпайте.

Потім переверніть і готуйте ще 20-30 секунд.

Перекладіть на тарілку.

Повторіть процедуру з іншим м'ясом.

Далі, включите вогонь на мінімум і закиньте все м'ясо назад в сковороду.

Додайте цибулю і перці.

Перемішайте.

Налийте маринад з миски…

… перемішайте, накрийте кришкою і готуйте протягом декількох хвилин.

Тепер, приготуйте рисову локшину відповідно до вказівок на упаковці.

Додайте половину готової локшини в сковорідку з м'ясом.

Ретельно перемішайте і, якщо вважаєте що локшини мало додайте ще.

Додайте трохи листя кінзи.

Поперчіть, якщо необхідно і страва готова, можна подавати на стіл. Смачного.