Рецепт Яловичина з перцем фото

Яловичина з перцем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Рецепти для схуднення
На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Час приготування: 1 дн. 6 г. 0 хв.

Якщо ви любите м'ясо і перці, то вам слід спробувати цей рецепт. Просто чудове поєднання м'яса і перців.

Кількість порцій: 8
  • Яловичина - 700 грам (стейк, нарізати дуже тонко)
  • Коричневий цукор - 2 Ст. Ложки
  • Кукурудзяний крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Свіжий імбир - 1 Ст. Ложка (порубаний)
  • Часник - 2 зубчики
  • Червоний перець чилі - 1 Чайна ложка (або масло червоного чилі)
  • Масло каноли - 2 Ст. Ложки
  • Середній цибулю - 1 штука (нарізати скибочками)
  • Червоний солодкий перець - 2 штуки (видалити серцевину, нарізати кільцями)
  • Свіжий перець Халапеньо - 1 Ст. Ложка (порізати кубиками)
  • Listyya koriandra - - За смаком
яловичина з перцем - фото крок 1
Почніть з соєвого соусу. Влийте в миску соєвий соус.
яловичина з перцем - фото крок 2
Змішайте коричневий цукор, кукурудзяний крохмаль, часник і свіжий імбир і масло чилі. Додайте все в миску.
яловичина з перцем - фото крок 3
Гарненько перемішайте.
яловичина з перцем - фото крок 4
Додайте тонко нарізану яловичину.
яловичина з перцем - фото крок 5
Обваляйте як слід в суміші і відставте в сторону.
яловичина з перцем - фото крок 6
Наріжте цибулю не дуже тонко.
яловичина з перцем - фото крок 7
Візьміть пару солодких перців, зріжте верхівки і видаліть нутрощі і поріжте тонкими кільцями. Якщо ви хочете зробити блюдо біліше гостре можна додати ще трохи свіжих халапеньйо або чилі перців (дрібно їх подрібнивши).
яловичина з перцем - фото крок 8
Займіться рисовою локшиною, закип'ятіть воду.
яловичина з перцем - фото крок 9
У сковороді нагрійте рапсове масло, почніть з середньої температури і поступово збільшуйте.
яловичина з перцем - фото крок 10
Закиньте цибулю і обсмажуйте протягом хвилини. Потім перекладіть в окрему миску.
яловичина з перцем - фото крок 11
Поставте сковороду назад на плиту і гарненько розжарити.
яловичина з перцем - фото крок 12
Додайте червоний перець і готуйте його також як і цибуля на сильному вогні протягом 1 хвилини.
яловичина з перцем - фото крок 13
Перекладіть перці на тарілку.
яловичина з перцем - фото крок 14
Додайте трохи масла в сковорідку і закиньте близько 1/3 маринованої яловичини. Розподіліть по сковороді і 30 секунд не чіпайте.
яловичина з перцем - фото крок 15
Потім переверніть і готуйте ще 20-30 секунд.
яловичина з перцем - фото крок 16
Перекладіть на тарілку.
яловичина з перцем - фото крок 17
Повторіть процедуру з іншим м'ясом.
яловичина з перцем - фото крок 18
Далі, включите вогонь на мінімум і закиньте все м'ясо назад в сковороду.
яловичина з перцем - фото крок 19
Додайте цибулю і перці.
яловичина з перцем - фото крок 20
Перемішайте.
яловичина з перцем - фото крок 21
Налийте маринад з миски…
яловичина з перцем - фото крок 22
… перемішайте, накрийте кришкою і готуйте протягом декількох хвилин.
яловичина з перцем - фото крок 23
Тепер, приготуйте рисову локшину відповідно до вказівок на упаковці.
яловичина з перцем - фото крок 24
Додайте половину готової локшини в сковорідку з м'ясом.
яловичина з перцем - фото крок 25
Ретельно перемішайте і, якщо вважаєте що локшини мало додайте ще.
яловичина з перцем - фото крок 26
Додайте трохи листя кінзи.
яловичина з перцем - фото крок 27
Поперчіть, якщо необхідно і страва готова, можна подавати на стіл. Смачного.

Схожі рецепти