Яловичина з перцем
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите м'ясо і перці, то вам слід спробувати цей рецепт. Просто чудове поєднання м'яса і перців.
Кількість порцій: 8
- Яловичина - 700 грам (стейк, нарізати дуже тонко)
- Коричневий цукор - 2 Ст. Ложки
- Кукурудзяний крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Свіжий імбир - 1 Ст. Ложка (порубаний)
- Часник - 2 зубчики
- Червоний перець чилі - 1 Чайна ложка (або масло червоного чилі)
- Масло каноли - 2 Ст. Ложки
- Середній цибулю - 1 штука (нарізати скибочками)
- Червоний солодкий перець - 2 штуки (видалити серцевину, нарізати кільцями)
- Свіжий перець Халапеньо - 1 Ст. Ложка (порізати кубиками)
- Listyya koriandra - - За смаком
Почніть з соєвого соусу. Влийте в миску соєвий соус.
Змішайте коричневий цукор, кукурудзяний крохмаль, часник і свіжий імбир і масло чилі. Додайте все в миску.
Гарненько перемішайте.
Додайте тонко нарізану яловичину.
Обваляйте як слід в суміші і відставте в сторону.
Наріжте цибулю не дуже тонко.
Візьміть пару солодких перців, зріжте верхівки і видаліть нутрощі і поріжте тонкими кільцями. Якщо ви хочете зробити блюдо біліше гостре можна додати ще трохи свіжих халапеньйо або чилі перців (дрібно їх подрібнивши).
Займіться рисовою локшиною, закип'ятіть воду.
У сковороді нагрійте рапсове масло, почніть з середньої температури і поступово збільшуйте.
Закиньте цибулю і обсмажуйте протягом хвилини. Потім перекладіть в окрему миску.
Поставте сковороду назад на плиту і гарненько розжарити.
Додайте червоний перець і готуйте його також як і цибуля на сильному вогні протягом 1 хвилини.
Перекладіть перці на тарілку.
Додайте трохи масла в сковорідку і закиньте близько 1/3 маринованої яловичини. Розподіліть по сковороді і 30 секунд не чіпайте.
Потім переверніть і готуйте ще 20-30 секунд.
Перекладіть на тарілку.
Повторіть процедуру з іншим м'ясом.
Далі, включите вогонь на мінімум і закиньте все м'ясо назад в сковороду.
Додайте цибулю і перці.
Перемішайте.
Налийте маринад з миски…
… перемішайте, накрийте кришкою і готуйте протягом декількох хвилин.
Тепер, приготуйте рисову локшину відповідно до вказівок на упаковці.
Додайте половину готової локшини в сковорідку з м'ясом.
Ретельно перемішайте і, якщо вважаєте що локшини мало додайте ще.
Додайте трохи листя кінзи.
Поперчіть, якщо необхідно і страва готова, можна подавати на стіл. Смачного.