Яловичина в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - дуже вдалий рецепт приготування яловичини в рукаві. М'ясо запікається цілком, але виходить неймовірно ніжним, смачним і соковитим. Мій улюблений спосіб запікання тепер - це в рукаві!
Хочу сказати, що як і при кожному рецепті з маринадом, не поспішайте відразу ж готувати. Краще дайте м'ясу по-справжньому просочитися. Так що краще залиште його в маринаді на ніч. А то ж рукав, звичайно, штука хороша, але м'ясо ми запікаємо цілком, і дуже важливо, щоб воно підготувалося. Ну а в іншому ж в цей простому рецепті яловичини в рукаві - ніяких секретів і тонкощів! Так що розповідаю, як зробити яловичину в рукаві швидко і просто!
- Яловичина - 1 кілограм
- Часник - 2 штуки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 2 Ст. Ложки
- Соус ткемалі - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
1. М'ясо очищаємо від плівок, робимо по всьому периметру надрізи і фаршируємо зубчиками часнику.
2. Робимо маринад - змішаємо ткемалі, майонез і гірчицю, додамо всілякі спеції за смаком, а також перець і сіль. Розміщуємо в маринад м'ясо на 6-12 годин.
3. Розміщуємо м'ясо в рукав, закриваємо краю, робимо пару отворів в рукаві. Запікаємо в розігрітій до 180 градусах духовці один годину.
4. Все готово! Приємного вам апетиту!