Яловичина в рукаві в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Щоб запекти смачну яловичину в духовці, потрібно докласти самий мінімум зусиль! М'ясо запікається в рукаві з ріпчастою цибулею і спеціями. А якщо приготувати ще щось на гарнір - так взагалі казка!
Перед вами - простий рецепт приготування яловичини в рукаві в духовці. М'ясо маринується з цибулею, оливковою олією, соєвим соусом і спеціями, а потім запікають у духовці в рукаві для запікання. На все про все у вас піде десь 2 години часу. На гарнір - можна зварити рис. Хай щастить!
- Яловичина - 800 грам
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Перець - 1 щіпка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Соус соєвий - 1 Ст. Ложка
Поріжте півкільцями цибулю.
Яловичину промийте і наріжте шматочками поперек волокон, злегка відбийте.
У глибокій ємності з'єднуємо м'ясо, цибуля, оливкова олія, соєвий соус і спеції.
Перемішуємо і маринуємо один годину, температура кімнатна.
Кладемо вміст тарілки в рукав для запікання. Запікаємо в духовці 1 час, температура 200 градусів.
Гарнір - на ваш погляд. Смачного!