Яловичина в рукаві з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.
Яловичина в рукаві з картоплею - відмінний варіант, коли вам потрібно багато вільного часу для себе. Блюдо готується практично саме! Ви все складаєте в рукав і чекаєте сигналу таймера до обіду!
Опис приготування:
Яловичина в рукаві з картоплею готується в окремих рукавах, так як овочі готові бувають набагато швидше м'яса. Хочу звернути вашу увагу, що краще натерте маринадом м'ясо залишити маринуватися не менше двох годин, а краще відправити в холодильник на ніч. Адже у вас може виявитися не дуже молода яловичина і тоді м'ясо буде дуже жорстким. До речі, якщо таке трапиться, виправте положення додатковим гасінням в гусятниці на малому вогні з додаванням води на плиті. Краще перший раз таке блюдо робіть не для гостей, а для себе! До яловичині в рукаві з картоплею можете додавати будь-які овочі, на свій смак. Успіхів і приємного апетиту!
- Яловичина - 1-1, 2 грами
- Чорнослив - 6-7 штук
- Часник - 10 Dolek(6- в м'ясо, 4-маринад)
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки (маринад)
- Петрушка, кріп - 3 штуки (маринад)
- Гілочка м'яти - 1-2 штук (маринад)
- Базилік сухий - 1 Чайна ложка
- Перець сіль - За смаком (маринад)
- Картопля - 1 кілограм (маринад)
М'ясо помити, обсушити, нашпигувати часником.
Робимо маринад з усіх інгредієнтів. Подрібнюємо, змішуємо. Натираємо яловичину.
Укладаємо яловичину на вимитий чорнослив і зав'язуємо рукав з усіх боків.
Картоплю порізати і натерти маринадом.
Картопля поміщаємо в рукав.
М'ясо (раніше) і картопля відправляємо в духовку на півтори години.
Готовність м'яса перевіряйте зубочисткою. У готового м'яса виділяється світлий сік.
Смачного!