Яловичина в рукаві з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Яловичина в рукаві з овочами - просте і надійне блюдо. Яловичина готується як би в пару, який створюється в рукаві. Яловичину можна робити і цілим шматком і маленькими шматочками.
Яловичина в рукаві з овочами можна робити з будь-яким набором овочів, крім дуже соковитих, таких, як помідори. У будь-якому випадку підходять всі поєднання овочів, які вам подобаються. Яловичину намагайтеся вибирати молоду, яловичину можна попередньо маринувати. Я пропоную залишати її на ніч у холодильнику натерту спеціями або навіть соєвим соусом, а готувати тільки на наступний день. Можна змінити режим запікання: готувати при 150 -160 градуси півтори години. Так буде надійніше! Рукав з вмістом слід відправляти в холодну духовку і запікати після нагрівання до необхідної температури протягом зазначеного часу! Успіхів і приємного апетиту!
- Яловичина - 600 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Сіль - За смаком
- Перець, приправи - За смаком
- Масло оливкове - За смаком
- Картопля - 4 штуки