Рецепт Яловичина в рукаві з овочами фото

Яловичина в рукаві з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Яловичина в рукаві з овочами - просте і надійне блюдо. Яловичина готується як би в пару, який створюється в рукаві. Яловичину можна робити і цілим шматком і маленькими шматочками.


Яловичина в рукаві з овочами можна робити з будь-яким набором овочів, крім дуже соковитих, таких, як помідори. У будь-якому випадку підходять всі поєднання овочів, які вам подобаються. Яловичину намагайтеся вибирати молоду, яловичину можна попередньо маринувати. Я пропоную залишати її на ніч у холодильнику натерту спеціями або навіть соєвим соусом, а готувати тільки на наступний день. Можна змінити режим запікання: готувати при 150 -160 градуси півтори години. Так буде надійніше! Рукав з вмістом слід відправляти в холодну духовку і запікати після нагрівання до необхідної температури протягом зазначеного часу! Успіхів і приємного апетиту!


  • Яловичина - 600 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Перець, приправи - За смаком
  • Масло оливкове - За смаком
  • Картопля - 4 штуки
яловичина в рукаві з овочами - фото крок 1
Часник почистити і порізати. Очищену цибулю нарізати півкільцями.
яловичина в рукаві з овочами - фото крок 2
Нарізати моркву кружечками.
яловичина в рукаві з овочами - фото крок 3
Яловичину порізати порційними шматками.
яловичина в рукаві з овочами - фото крок 4
Картоплю помити і порізати кружальцями.
яловичина в рукаві з овочами - фото крок 5
Яловичину з овочами запакувати в рукав, покласти на деко і запікати в духовці годину при 200 градусах.
яловичина в рукаві з овочами - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти