Рецепт Яловичина маринована, запечена в рукаві фото

Яловичина маринована, запечена в рукаві
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Яловичина , Імбир
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Соєвий соус
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

В рукаві можна прекрасно запекти практично будь-який шматочок м'яса. Пропоную запекти в рукаві яловичину, мариновану в соєвому соусі, з додаванням часнику, імбиру і гострого перцю. Виходить чудово!

Опис приготування:

Перед вами - яловичина маринована, запечена в рукаві в домашніх умовах. Рецепт приготування дуже простий. Цілісний шматок м'яса маринується півгодини в маринаді з соєвого соусу, масла і кашки з імбиру і часнику. Потім запікається в рукаві, приблизно 1 час. На гарнір - все що душа забажає, хай щастить!

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Соєвий соус - 0, 5 склянки
  • Масло рослинне - 0, 25 склянки
  • Імбир свіжий - 3 чайних ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Перець гострий - За смаком
яловичина маринована, запечена в рукаві - фото крок 1
Очищаємо імбир і часник.
яловичина маринована, запечена в рукаві - фото крок 2
Перемелюємо в кашку в блендері.
яловичина маринована, запечена в рукаві - фото крок 3
У глибоку тарілку вливаємо соєвий соус, рослинне мало і кашку з часнику і імбиру. Гострий перець за смаком.
яловичина маринована, запечена в рукаві - фото крок 4
Маринад ретельно перемішайте і опустите в нього яловичину. Залиште маринуватися на 30-40 хвилин. За цей час потрібно перевернути м'ясо кілька разів.
яловичина маринована, запечена в рукаві - фото крок 5
Кладемо м'ясо в рукав для запікання і запікаємо в духовці, температура 200 градусів.
яловичина маринована, запечена в рукаві - фото крок 6
Яловичина готова! Смачного!

Схожі рецепти