Рецепт Яловичина в пиві в мультиварці фото

Яловичина в пиві в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо, Яловичина
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Якщо ви ще не знаєте, який приголомшливий ефект на м'ясо надаємо пиво, то я з радістю розповім вам - з ним мяско ставати неймовірно ніжне і соковите! просто готувати, смачно їсти!

Я вже давно дізналася про приголомшливе поєднанні м'яса і пива, тому дуже часто використовую цей маленький секрет. Повірте, неважливо яке м'ясо ви використовуєте, але якщо ви додасте трохи пива і перетушіте це все, то воно стане неймовірно ніжне з приголомшливим хлібним ароматом. Рецепт приготування яловичини в пиві в мультиварці, про який сьогодні піде язик, я знайшла недавно. Ви, напевно, знаєте про те, що яловичина - м'ясо смачне і корисне, але головне приготувати його правильно, адже воно може вийти досить жорстким, так ось з цим простим рецептом яловичини в пиві в мультиварці такої проблеми у вас більше не буде. З ним м'ясо просто тане в роті, спробуйте самі!

  • Яловичина - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Пиво світле - 300 мілілітрів
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Помідор - 1 штука
  • Паприка мелена - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
яловичина в пиві в мультиварці - фото крок 1
У мисочці змішуємо борошно, мелену паприку і чорний перець. Опускаємо в цю суміш наші шматочки м'яса, обвалюють з усіх боків.
яловичина в пиві в мультиварці - фото крок 2
У чашу мультиварки наливаємо трохи рослинного масла, вибираємо режим "мультіповар", 120 градусів. Викладаємо в мультиварку м'ясо і обсмажуємо з усіх боків 3-4 хвилини.
яловичина в пиві в мультиварці - фото крок 3
Потім викладаємо до м'яса нарізану невеликими кубиками ріпчасту цибулю, смажимо все разом ще пару хвилин.
яловичина в пиві в мультиварці - фото крок 4
Тепер нам необхідно подрібнити помідор і змішати його з чорним перцем, гірчицею і цукром, я зробила це за допомогою блендера. У приготовлену суміш додаємо пиво і перемішуємо.
яловичина в пиві в мультиварці - фото крок 5
Викладаємо наш соус в мультиварку, встановлюємо режим "гасіння" і час 2, 5 час. Коли мяско приготується, пролунає звуковий сигнал. Вам залишається тільки приготувати гарнір на ваш смак. Смачного!

Схожі рецепти