Яловичина в пиві в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще не знаєте, який приголомшливий ефект на м'ясо надаємо пиво, то я з радістю розповім вам - з ним мяско ставати неймовірно ніжне і соковите! просто готувати, смачно їсти!
Я вже давно дізналася про приголомшливе поєднанні м'яса і пива, тому дуже часто використовую цей маленький секрет. Повірте, неважливо яке м'ясо ви використовуєте, але якщо ви додасте трохи пива і перетушіте це все, то воно стане неймовірно ніжне з приголомшливим хлібним ароматом. Рецепт приготування яловичини в пиві в мультиварці, про який сьогодні піде язик, я знайшла недавно. Ви, напевно, знаєте про те, що яловичина - м'ясо смачне і корисне, але головне приготувати його правильно, адже воно може вийти досить жорстким, так ось з цим простим рецептом яловичини в пиві в мультиварці такої проблеми у вас більше не буде. З ним м'ясо просто тане в роті, спробуйте самі!
- Яловичина - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Пиво світле - 300 мілілітрів
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Помідор - 1 штука
- Паприка мелена - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком