М'ясо в пиві в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Любите готувати що-небудь цікаве? Тоді пропоную вашій увазі ніжне, соковите і дуже смачне м'ясо в пиві в мультиварці.
М'ясо в пиві в мультиварці виходить дуже м'яким і ароматним. Для тих, хто не вживає алкоголь, хочеться відзначити, що за час приготування алкоголь повністю випаровується, залишаючи лише приємний післясмак і неймовірний запах.
- Свинина - 600 грам
- Пиво - 250-300 мілілітрів
- Цибулина - 1-2 штук
- Часник - 2-3 зубчиків
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Приправа для м'яса - 1 щіпка (за смаком)
1. Рецепт приготування м'яса в пиві в мультиварці дійсно дуже простий. Для початку необхідно очистити і нарізати невеликими кубиками цибулини.
2. У чашу мультиварки налити рослинне масло і відправити туди цибулю. Включити режим Випічка на 5 хвилин і обсмажити цибулю.
3. Тим часом вимити, просушити і нарізати невеликими шматочками м'ясо. В даному рецепті використовується свинина, але таким же чином можна приготувати і яловичину або навіть курку.
4. Очистити і нарізати дрібними шматочками часник. Можна також видавити через прес.
5. Після закінчення програми, додати в чашу мультиварки м'ясо і часник. Перемішати всі з цибулею і знову поставити режим Випічка на 5 хвилин.
6. Потім необхідно відкрити мультиварку, додати сіль, перець за смаком. Також можна використовувати улюблені спеції для м'яса і сушені трави. Пиво трохи підігріти і влити в мультиварку до м'яса. Все ретельно перемішати і включити режим Випічка на 40-45 хвилин (час залежить від розміру шматочків м'яса). Ось, власне, і весь простий рецепт м'яса в пиві в мультиварці. Після закінчення приготування м'ясо можна подавати до столу з улюбленим гарніром.