Рецепт Яловичина в пиві по-фламандські фото

Яловичина в пиві по-фламандські
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , Романтична вечеря , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Просто фантастично смачне зиязикай гаряче блюдо - яловичина в пиві по-фламандські. Інгредієнтів для приготування потрібно трохи, проте смак здивує навіть гурмана.

Опис приготування:

Сьогодні я навчу вас готувати незвичайне блюдо - яловичину в пиві по-фламандські. Ця страва дуже широко поширене у Франції, там його готують переважно в холодну пору року. Дуже сподіваюся, що рецепт вам сподобається, і що ви його використовуєте. Хай щастить!

  • Цибулина - 1/2 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Розмарин - За смаком
  • Лавровий лист - 3-4 штук
  • Пиво темне - 500 мілілітрів
  • Бульйон - 500 мілілітрів
  • Яловичина - 1 кілограм
  • Спеції - За смаком
  • Борошно - 100 грам
яловичина в пиві по-фламандські - фото крок 1
Дрібно наріжте цибулю і часник.
яловичина в пиві по-фламандські - фото крок 2
Яловичину наріжте на шматки стороною 3 см поперек волокон і обваляйте в борошні.
яловичина в пиві по-фламандські - фото крок 3
У толстодонной каструлі обсмажити цибулю і часник на оливковій олії до прозорості.
яловичина в пиві по-фламандські - фото крок 4
Додайте м'ясо і обсмажте до утворення коричневої скоринки з усіх боків.
яловичина в пиві по-фламандські - фото крок 5
Залийте вміст каструлі пивом і бульйоном, додайте розмарин, лавровий лист і спеції. Доведіть до кипіння, після чого зменшіть вогонь і тушкуйте на повільному вогні протягом 2 годин. За півгодини до готовності, при бажанні, можете додати в каструлю трохи нарізаної моркви.
яловичина в пиві по-фламандські - фото крок 6
Знімаємо з вогню і подаємо з гарніром (відмінно підходить картопляне пюре). Блюдо готово!

Схожі рецепти