Яловичина в пиві по-фламандські
(покроковий рецепт з фото)
Просто фантастично смачне зиязикай гаряче блюдо - яловичина в пиві по-фламандські. Інгредієнтів для приготування потрібно трохи, проте смак здивує навіть гурмана.
Сьогодні я навчу вас готувати незвичайне блюдо - яловичину в пиві по-фламандські. Ця страва дуже широко поширене у Франції, там його готують переважно в холодну пору року. Дуже сподіваюся, що рецепт вам сподобається, і що ви його використовуєте. Хай щастить!
- Цибулина - 1/2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Розмарин - За смаком
- Лавровий лист - 3-4 штук
- Пиво темне - 500 мілілітрів
- Бульйон - 500 мілілітрів
- Яловичина - 1 кілограм
- Спеції - За смаком
- Борошно - 100 грам
Дрібно наріжте цибулю і часник.
Яловичину наріжте на шматки стороною 3 см поперек волокон і обваляйте в борошні.
У толстодонной каструлі обсмажити цибулю і часник на оливковій олії до прозорості.
Додайте м'ясо і обсмажте до утворення коричневої скоринки з усіх боків.
Залийте вміст каструлі пивом і бульйоном, додайте розмарин, лавровий лист і спеції. Доведіть до кипіння, після чого зменшіть вогонь і тушкуйте на повільному вогні протягом 2 годин. За півгодини до готовності, при бажанні, можете додати в каструлю трохи нарізаної моркви.
Знімаємо з вогню і подаємо з гарніром (відмінно підходить картопляне пюре). Блюдо готово!