Рецепт Яловичина, тушкована в пиві фото

Яловичина, тушкована в пиві
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Чеська кухня
М'ясо , Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 3 г. 30 хв.

Яловичина, та ще тушкована в пиві… Це щось! М'ясо просто тане в роті, все це супроводжує приємний післясмак пива і неймовірний аромат. Спробуйте!

Опис приготування:

М'ясо виходить дуже ніжним, прямо таїть у роті! Я пропоную використовувати бельгійське пиво, воно володіє шикарним ароматом і смаком. Подавайте м'ясо з гарніром, наприклад, картоплею або чорним хлібом.

  • Яловичина - 1, 4-1, 5 кілограма
  • Сіль, мелений перець - За смаком
  • Вершкове масло - 4 Ст. Ложки
  • Цибуля - 3 штуки
  • Борошно - 3 Ст. Ложки
  • Бульйон - 1, 5 склянки
  • Бельгійське пиво - 1, 5 склянки
  • Чебрець - 4 штуки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
яловичина, тушкована в пиві - фото крок 1
1. М'ясо наріжте невеликими шматочками. Розігрійте сотейник з 2 столовими ложками вершкового масла, викладіть м'ясо в один шар і обсмажте до золотистої скоринки.
яловичина, тушкована в пиві - фото крок 2
2. Перекладіть м'ясо в окрему тарілку.
яловичина, тушкована в пиві - фото крок 3
3. Поверніть каструлю на вогонь, додайте вершкове масло і викладіть цибулю, нарізаний півкільцями. Посоліть і обсмажуйте його протягом 15 хвилин. Додайте борошно і перемішайте, готуйте ще 2 хвилини. Влийте бульйон.
яловичина, тушкована в пиві - фото крок 4
4. Додайте пиво, чебрець, лавровий лист, м'ясо. Доведіть вміст сотейника до кипіння і тушкуйте на слабкому вогні під закритою кришкою близько 2-3 годин.
яловичина, тушкована в пиві - фото крок 5
5. Для 30 хвилин до закінчення приготування, додайте гірчицю і цукор (можна варіювати їх кількість). За смаком додайте сіль і мелений перець, продовжуйте готувати.
яловичина, тушкована в пиві - фото крок 6
6. Подавайте м'ясо гарячим. Смачного!

Схожі рецепти