Яловичина в темному пиві
(покроковий рецепт з фото)
Яловичина в темному пиві за цим рецептом виходить ніжною і м'якою. Пиво надає страві своєрідний специфічний відтінок, який вам безсумнівно сподобається. Блюдо два в одному - очень практично.
Яловичина в темному пиві гаситься нешвидко. Але смак виходить дуже насиченим, а м'ясо м'яким і ніжним. Яловичину в темному пиві ми гасимо відразу з картоплею. Виходить відразу повноцінне, ситне блюдо. Але яловичину в темному пиві в цьому варіанті можна подавати на стіл і зі свіжими овочами. Буде цілком до речі. Смачного!
- Яловичина - 1 кілограм
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Томатна паста - 120 грам
- Картопля - 600 грам
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 6 зубчиків
- М'ясний бульйон - 400 мілілітрів
- Темне пиво - 400 мілілітрів
- Зелений горошок - 300 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
М'ясо яловичини нарізаємо кубиками приблизно зі стороною 3 см.
Очищаємо і моєму цибулю і часник. Цибулю нарізаємо крупно, часник пластинками.
Картопля моєму, чистий і я вирізати 4 частини, якщо невеликий на дві.
М'ясо солимо і перчимо. Обвалюють в борошні.
Додаємо до м'яса картопля, цибуля, часник і томатну пасту. Все добре перемішуємо.
Кладемо м'ясо з картоплею в каструлю з товстим дном. Заливаємо все бульйоном і темним пивом. Доводимо до кипіння. Вогонь зменшуємо до мінімуму і тушкуємо м'ясо з картоплею під кришкою 2 годину, поки м'ясо не стане м'яким. Для 5 хвилин до готовності додаємо в каструлю зелений горошок. Яловичина в темному пиві готова!