Рецепт Яловичина в темному пиві фото

Яловичина в темному пиві
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Яловичина в темному пиві за цим рецептом виходить ніжною і м'якою. Пиво надає страві своєрідний специфічний відтінок, який вам безсумнівно сподобається. Блюдо два в одному - очень практично.

Яловичина в темному пиві гаситься нешвидко. Але смак виходить дуже насиченим, а м'ясо м'яким і ніжним. Яловичину в темному пиві ми гасимо відразу з картоплею. Виходить відразу повноцінне, ситне блюдо. Але яловичину в темному пиві в цьому варіанті можна подавати на стіл і зі свіжими овочами. Буде цілком до речі. Смачного!

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 120 грам
  • Картопля - 600 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 6 зубчиків
  • М'ясний бульйон - 400 мілілітрів
  • Темне пиво - 400 мілілітрів
  • Зелений горошок - 300 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
яловичина в темному пиві - фото крок 1
М'ясо яловичини нарізаємо кубиками приблизно зі стороною 3 см.
яловичина в темному пиві - фото крок 2
Очищаємо і моєму цибулю і часник. Цибулю нарізаємо крупно, часник пластинками.
яловичина в темному пиві - фото крок 3
Картопля моєму, чистий і я вирізати 4 частини, якщо невеликий на дві.
яловичина в темному пиві - фото крок 4
М'ясо солимо і перчимо. Обвалюють в борошні.
яловичина в темному пиві - фото крок 5
Додаємо до м'яса картопля, цибуля, часник і томатну пасту. Все добре перемішуємо.
яловичина в темному пиві - фото крок 6
Кладемо м'ясо з картоплею в каструлю з товстим дном. Заливаємо все бульйоном і темним пивом. Доводимо до кипіння. Вогонь зменшуємо до мінімуму і тушкуємо м'ясо з картоплею під кришкою 2 годину, поки м'ясо не стане м'яким. Для 5 хвилин до готовності додаємо в каструлю зелений горошок. Яловичина в темному пиві готова!

Схожі рецепти