Яловичина в молоці
(покроковий рецепт з фото)
Яловичина з ніжною молочною підливою - це дуже смачне і просте в приготуванні блюдо до обіднього столу або на вечерю. Додатково приготуйте будь-який гарнір і насолодитеся цим чудовим м'ясом!
Пропоную Вашій увазі класичний рецепт приготування яловичини в молоці. Блюдо готується дуже швидко і без всяких складнощів. Рецепт простий і зрозумілий. Готове м'ясо дуже добре поєднується з картопляним гарніром. Спробуйте присипати м'ясо меленою паприкою, дуже цікавий смак! думаю, у вас все вийде, хай щастить!
- Яловичина - 200 грам
- Молоко - 200 мілілітрів
- Борошно вівсяне - 1 Ст. Ложка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Подогрейте в сотейнике молоко, посоліть і поперчіть його, потім додайте вівсяну муку. Постійно помішуючи, гріємо молоко ще пару хвилин.
Яловичину нарізаємо тонкими смужками.
Дрібно ріжемо цибулю.
Кладемо в форму для запікання яловичину і лук, поливаємо оливковою олією. Ставимо все це на 10 хвилин в духовку, розігріту до 200 градусів. Потім дістаємо яловичину з духовки і кладемо в молочну суміш.
Доводимо до кипіння, варимо ще 1-2 хвилини. Знімаємо з вогню і даємо страві настоятися під кришкою 10 хвилин. Смачного!