Рецепт Яловичина в горщечках з картоплею фото

Яловичина в горщечках з картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Хочу поділитися з вами своїм улюбленим рецептом приготування яловичини в горщиках з картоплею. Колись мене годувала подібним бабуся, готувала в печі. А горщики допомагають і вдома передати той аромат!

Ну хто ж відязикаться від такого смачного страви? А особливо, як мені здається, в зиязик пору року така яловичина в горщиках з картоплею в домашніх умовах буде з'їдатися миттю! Можна, можливо, до речі, цей простий рецепт яловичини в горщиках з картоплею змінювати, як вам завгодно, - можна додати більше води, щоб картопля гасився, і м'ясо було як би з підливою. А можна замість води додати трохи сметани, - тоді вийде як би запечені в сметані картопля з м'ясом. В будь-якому випадку, вийде смачно, рекомендую!

  • Яловичина - 400 грам
  • Картопля - 6 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Помідори - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком
яловичина в горщечках з картоплею - фото крок 1
1. М'ясо нарізаємо середніми шматочками і обсмажити на олії до появи скоринки. Солити не потрібно.
яловичина в горщечках з картоплею - фото крок 2
2. М'ясо дістаємо, а на тій же сковороді обсмажити подрібнені цибулю і моркву.
яловичина в горщечках з картоплею - фото крок 3
3. Тепер картопля нарізаємо шматочками якнайменше, складаємо на дно горщиків. Можна додати шматочок вершкового масла в кожен горщик. Трохи солимо.
яловичина в горщечках з картоплею - фото крок 4
4. Наверх - шматочки м'яса і цибулю з морквою. Теж додамо всілякі спеції за смаком.
яловичина в горщечках з картоплею - фото крок 5
5. З самого верху в горщики викладаємо кружальця помідорів і зелень. І потроху доливаємо воду в кожен горщик, щоб не пригоріло. Закриваємо кришечками і при 180 градусах тримаємо в духовці годину.
яловичина в горщечках з картоплею - фото крок 6
6. Ось така краса виходить! Подавайте прямо в горщиках, з пилу- з жару!

Схожі рецепти