Рецепт Яловичина, тушкована з квасолею фото

Яловичина, тушкована з квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Бобові , Квасоля , Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Дуже поживна і ситне блюдо на період холодів, коли нашому організму потрібно багато сил і енергії. Чудовий джерело білка. А про смак і аромат промовчу - хай це буде приємний сюрприз.

Опис приготування:

Яловичину з квасолею дуже зручно гасити в мультиварці. Поріжте і злегка обсмажте в чаші мультиварки м'ясо. Потім додайте до нього порізані великими шматками моркву і цибулю, залийте томатним соком, приправити сіллю, поперчіть і тушкуйте 45 хвилин. Потім додайте до м'яса склянка квасолі і дрібку кмину. Гасіть ще 45 хвилин. Для 5 хвилин до готовності додайте дрібно порубаний часник. Подавайте на стіл гарячим. Смачного!

  • Яловичина - 500 грам
  • Масло рослинне - 50 мілілітрів
  • Чебрець - 1 щіпка
  • Часник - 3 зубчики
  • Сік томатний - 1 Склянка
  • Квасоля - 1 Склянка
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
яловичина, тушкована з квасолею - фото крок 1
Яловичину поріжте невеликими кубиками.
яловичина, тушкована з квасолею - фото крок 2
Обсмажте в чаші мультиварки на рослинній олії. Використовуйте режим «Жарка».
яловичина, тушкована з квасолею - фото крок 3
Коли м'ясо трохи підрум'яниться, додайте порізану великими шматками моркву і цибулю.
яловичина, тушкована з квасолею - фото крок 4
Влийте томатний сік, приправити сіллю, поперчіть і тушкуйте 45 хвилин в режимі «Гасіння».
яловичина, тушкована з квасолею - фото крок 5
Потім додайте до м'яса стакан попередньо замоченою квасолі і дрібку кмину. Гасіть ще 45 хвилин. Для 5 хвилин до готовності додайте дрібно порубаний часник.

Схожі рецепти