Яловичина, тушкована з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Дуже поживна і ситне блюдо на період холодів, коли нашому організму потрібно багато сил і енергії. Чудовий джерело білка. А про смак і аромат промовчу - хай це буде приємний сюрприз.
Яловичину з квасолею дуже зручно гасити в мультиварці. Поріжте і злегка обсмажте в чаші мультиварки м'ясо. Потім додайте до нього порізані великими шматками моркву і цибулю, залийте томатним соком, приправити сіллю, поперчіть і тушкуйте 45 хвилин. Потім додайте до м'яса склянка квасолі і дрібку кмину. Гасіть ще 45 хвилин. Для 5 хвилин до готовності додайте дрібно порубаний часник. Подавайте на стіл гарячим. Смачного!
- Яловичина - 500 грам
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Чебрець - 1 щіпка
- Часник - 3 зубчики
- Сік томатний - 1 Склянка
- Квасоля - 1 Склянка
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
Яловичину поріжте невеликими кубиками.
Обсмажте в чаші мультиварки на рослинній олії. Використовуйте режим «Жарка».
Коли м'ясо трохи підрум'яниться, додайте порізану великими шматками моркву і цибулю.
Влийте томатний сік, приправити сіллю, поперчіть і тушкуйте 45 хвилин в режимі «Гасіння».
Потім додайте до м'яса стакан попередньо замоченою квасолі і дрібку кмину. Гасіть ще 45 хвилин. Для 5 хвилин до готовності додайте дрібно порубаний часник.