Яловичина з квасолею в духовці
(покроковий рецепт з фото)
У пошуках відповідного гарніру для м'яса я перепробувала безліч варіантів. І зрозуміла, що хорошим варіантом часто виглядають бобові. З ними блюдо стає ще ситніше і більше розкриває смак.
Такий рецепт - справжнє щастя для любителів м'яса і тих, хто вважає за краще щільно поїсти. Смак у страви солодкуватий, з невеликою острінкой. Якщо вам стало цікаво, то вивчіть, як приготувати яловичину з квасолею в духовці. У складі ще є бекон - улюблений інгредієнт в американській кухні, в принципі, також, як і бобові.
- Бекон - 450 грам
- Фарш із яловичини - 450 грам
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Цукор коричневий - 200 грам
- "хайнц кетчуп" - 200 грам
- Квасоля консервована - 1 штука (банку; квасоля червона)
- Квасоля консервована - 1 штука (банку; квасоля біла)
- Квасоля зі свининою - 1 штука (консервована; банку)
- Квасоля запечена - 1 штука (консервована; банку)
- Сіль - За смаком
- Червоний мелений перець - За смаком
Бекон наріжте невеликими шматочками. Обсмажте їх на сковороді до золотистої скоринки.
Потім приберіть бекон зі сковороди на паперовий рушник. У жир додайте фарш.
Коли яловичина стане коричневого кольору, додайте до неї дрібно нарізану цибулю, перець і сіль.
Помішуючи, готуйте інгредієнти пару хвилин. Потім додайте на сковороду кетчуп і цукор. Все ретельно перемішайте. Вимкніть вогонь.
В цей же час промийте в друшляку червону і білу квасолю.
Далі перемішайте залишилася квасолю разом з промитої. Також додайте бекон і фарш зі сковороди.
Випікайте блюдо в спеціальному посуді при 180 градусах в духовці протягом 1 годину. Смачного!