Яловичина на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Звичайно, м'ясо у нас традиційно дуже люблять і як тільки не готують! Але от особисто я люблю смак м'яса в чистому вигляді, тому і вам хочу розповісти, як зробити яловичину на сковороді смачною і соковитою!
Такий собі класичний рецепт яловичини на сковороді я вам хочу сьогодні розповісти. Звичайно, у кожної господині свої секрети готування, але я постаралася зробити все, що не дозволить м'ясу перетворитися в підметку, використовувала метод попередньої варіння і додавала цибулю. Загалом, я вам розповім, як зробити яловичину на сковороді і ви самі все побачите!
- Яловичина - 1.2 кілограма
- Цибуля - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
1. Починаємо підготовчий етап. У каструлю набираємо воду і ставимо на плиту. Паралельно поставте розігріватися сковороду на мінімальний вогонь, відразу додайте в неї трохи яловичого жиру або масла. Відокремте від шматка яловичини все сало і поріжте його соломкою, відкладіть поки в сторону, воно знадобиться пізніше. Саму яловичину порізати на 5-6 шматків.
2. Як тільки вода в каструлі закипить - кидаємо туди шматочок м'яса, чекаємо 10 секунд, і перекидаємо його на сковорідку. І так з кожним. Таким чином сік нікуди не дінеться, м'ясо залишиться м'яким і смачним.
3. Смажимо приблизно 15 хвилин на досить сильному вогні під кришкою. Тільки не забувайте помішувати.
4. У цей час цибулю чистимо і нарізаємо тонкими кільцями. Коли м'ясо вже буде трохи рум'яним з усіх боків, додайте між шматочками підготовлене раніше сало. Потім викладіть поверх м'яса цибулю і накрийте сковороду кришкою.
5. Через 5-7 хвилин перемішаємо м'ясо і цибулю. Вогонь трохи зменшуємо, м'ясо солимо, перемішуємо. Ще через пару хвилин можна виключати. Готово!