Яловичі рулетики з сиром і зеленню
(покроковий рецепт з фото)
Нескладне і апетитне блюдо, яке точно урізноманітнює ваше щоденне меню, хочу запропонувати на замітку. Прекрасна ідея основного гарячого, яка припаде до душі і дорослим, і дітям.
Покажу, як приготувати яловичі рулетики з сиром і зеленню. Скажу відразу, Запікати можна і рулет цілком, але мені такий варіант подобається більше У начинку для більш інтенсивного аромату пропоную додати також цедру лимона, вона з м'ясом працює ідеально. Рулетики найкраще попередньо обсмажити на грилі або сковороді, а довести до готовності в духовці. Втім, можна і відразу запікати. Блюдо добре тим, що підійде до будь-якого гарніру або овочів.
- Яловичина - 450 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Сир - 100-130 грам
- Цедра лимону - 2 чайних ложки
- Петрушка - 1/2 пучка
1. Яловичину вимийте, обсушити і злегка відбийте. Посоліть і поперчіть за смаком. Присипте тертим сиром, цедрою лимона і подрібненою зеленню. Акуратно згорніть рулетом.
2. Перев'яжіть щільною ниткою, щоб рулет добре тримав форму. Гострим ножем наріжте порційними шматочками.
3. Викладіть рулетики на сковороду і обсмажте по 5-6 хвилин з кожного боку до рум'яної. Після перекладіть у жароміцних форму, накрийте фольгою і відправте в розігріту до 200 градусів духовку, щоб довести до готовності.
Смачного!
Смачного!