Яловича печінка в молоці (в мультиварці)
(покроковий рецепт з фото)
Доброго дня, Любі друзі! Сьогодні хочу розповісти, як приготувати яловичу печінку в молоці в мультиварці. Печінка виходить дуже ніжною і соковитою. Приступаємо до приготування!
Яловича печінка в молоці в мультиварці стане вашому фаворитом, адже готувати її просто, а завдяки мультиварці процес приготування не вимагає від вас додаткових зусиль і часу. Як гарнір можна приготувати картопляне пюре або відварені макарони. Блюдо ідеально підійде як на обід, так і на вечерю. Не бійтеся експериментувати, додавайте спеції на свій смак і тоді блюдо вийде ще смачніше!
- Яловича печінка - 1 кілограм
- Молоко - 700 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Крем 20% - 1 Склянка
- Вода - 150 мілілітрів
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
1
Замочіть печінку в молоці. Завдяки цьому кроку нам вдасться позбутися від гіркоти, яка властива печінці.
2
Промиваємо печінку під проточною водою, заливаємо молоком і залишаємо години на 3-4 в холодному місці.
В мультиварці встановлюємо режим "жарка" . Наливаємо в чашу рослинне масло і підігріваємо.
В мультиварці встановлюємо режим "жарка" . Наливаємо в чашу рослинне масло і підігріваємо.
3
Лук очищаємо і дрібно нарізаємо. Обсмажуємо цибулю в мультиварці до тих пір, поки він не стане прозорим.
Печінка нарізаємо на шматочки і відправляємо до цибулі. Обсмажуємо все разом протягом 15-20 хвилин, постійно помішуючи дерев'яною ложкою.
Печінка нарізаємо на шматочки і відправляємо до цибулі. Обсмажуємо все разом протягом 15-20 хвилин, постійно помішуючи дерев'яною ложкою.
4
Потім додаємо в чашу спеції, сметану і трохи води. Перемішуємо і додаємо борошно. Вона зробить соус більш густим.
Встановлюємо режим "гасіння" . Яловича печінка буде гаситися протягом 40 хвилин із закритою кришкою. Блюдо готово, смачного!
Встановлюємо режим "гасіння" . Яловича печінка буде гаситися протягом 40 хвилин із закритою кришкою. Блюдо готово, смачного!