Рецепт Як штам фото

Як штам
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Птах , Курка , Локшина , Куряча грудка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Супи , Гостре
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Після пари подорожей в Азію, з мого життя вже неможливо прибрати соєвий соус, гострі спеції і любов до цієї кухні. Із задоволенням вивчаю нові рецепти. Наприклад, цей відкрила для себе недавно.

Опис приготування:

Якщо ви такий же любитель гострого і насиченого смаку, то прочитайте про те, як приготувати као сой або суп-карі з куркою і локшиною. У страві змішалися три кухні: тайський, китайська і індійська. Але, все-таки, рецепт був придуманий на півночі Таїланду, тому ви можете відчути в ньому щось схоже на те ям.

  • Яєчна або рисова локшина - 500 грам
  • Куряча грудка - 350 грам
  • Кокосове молоко - 500 мілілітрів
  • Курячий бульйон - 400 мілілітрів
  • Luk-salotų - 2 штуки
  • Паста каррі - 2 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Вапно - 1 штука
  • Зелена цибуля - 0, 5 пучка
  • Куркума - 2 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Часник - 2 зубчики
як штам - фото крок 1
1. У глибокій сковороді або вок-сковороді розігрійте масло. Обсмажте дрібно нарізаний часник 1, 5 хвилини, помішуючи.
як штам - фото крок 2
2. Потім додайте каррі пасту. Помішуючи, обсмажте її 1 хвилину.
як штам - фото крок 3
3. Наріжте курку середніми шматочками. Викладіть їх в сковороду. Готуйте все разом пару хвилин, перевертаючи.
як штам - фото крок 4
4. Далі влийте молоко, бульйон і соєвий соус, додайте сіль, цукор і куркума. Перемішайте і доведіть суміш до кипіння. Варіть суп 10 хвилин на середньому вогні.
як штам - фото крок 5
5. Окремо відваріть локшину до готовності.
як штам - фото крок 6
6. Дрібно наріжте два види цибулі. Лайм наріжте на 8 частин.
як штам - фото крок 7
7. Подавайте суп з локшиною і цибулею. Обов'язково полийте свіжовичавленим соком лайма. Смачного!

Схожі рецепти