Ягідний чізкейк без випічки
(покроковий рецепт з фото)
Ягідний чізкейк без випічки - прекрасне рішення для будь-якого свята! Він виглядає дуже красиво і урочисто, ну а про смак я взагалі мовчу, адже він незрівнянний! Перевірено і дітьми, і дорослими!
Приголомшливий зовнішній вигляд даного чизкейка з упевненістю дозволяє його назвати маленьким кулінарним шедевром. А дійсно, адже готується він просто, а результат - чудовий. До вашої уваги - простий рецепт приготування ягідного чізкейку без випічки. Гарного вам дня!
- Печиво пісочне - 300 грам
- Цукор - 1 Склянка
- Вершкове масло - 100 грам
- Желатин - 25 грам
- Вершки - 200 грам
- Вершковий сир - 500 грам
- Малина - За смаком
Печиво перемелює на м'ясорубці або в блендері.
Вершкове масло розтопіть і перемішайте з печивом до однорідної маси.
Кладемо отримане тісто в форму, утрамбовуємо і ставимо в холодильник на 40 хвилин.
Желатин залийте 100 мл холодної кип'яченої води. Коли набубнявіє, прокип'ятіть його, а потім остудіть.
Вершки збийте з цукром, додайте вершковий сир, гарненько перемішайте і з'єднайте в желатином. Отриману масу кладемо на корж і відправляємо в холодильник на 3-4 годину.
При подачі прикрашаємо ягодами малини. Смачного!