Рецепт Ягідний чізкейк фото

Ягідний чізкейк
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Ягоди , Молочні продукти
Страви без випічки
На святковий стіл
Випічка , Десерти , Чізкейк
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рецепт приготування чізкейку з ягідної глазур'ю.

Опис приготування:

Для приготування фруктового пюре використовуйте полуницю, малину, ожину і вишню. Можна також прикрасити чізкейк зверху свіжими ягодами.

  • Цукру - 2 Ст. Ложки
  • Вершкового масла - 3 Ст. Ложки
  • Вершкового сиру - 600 грам
  • Цукру - 1 Склянка
  • Лимонної цедри - 2 чайних ложки
  • Ванільного екстракту - 1/4 чайних ложки
  • Яйця - 3 штуки
  • Цукру - 1 Склянка
  • Кукурудзяного крохмалю - 3 Ст. Ложки
  • Води - 1/3 склянки
ягідний чізкейк - фото крок 1
1. Розігріти духовку до 160 градусів. Змішати крихти печива і цукор разом в мисці. Додати розтоплене вершкове масло і розмішати. Викласти масу в форму для пирога і розрівняти нижньою частиною склянки. Переконайтеся, що стінки і дно форми рівномірно покриті приготовленої масою.
ягідний чізкейк - фото крок 2
2. Запікати кірку для пирога в розігрітій духовці 10 хвилин. Дати трохи охолонути.
ягідний чізкейк - фото крок 3
3. Викласти вершковий сир в миску. Збити його міксером, поки він не стане гладким. Поступово додати цукор.
ягідний чізкейк - фото крок 4
4. Додати цедру лимона і ванільний екстракт. Додати яйця по одному за раз, продовжуючи збивати.
ягідний чізкейк - фото крок 5
5. Вилити суміш поверх готового пирога. Обернути форму подвійним шаром фольги, щоб в неї не затекла рідина, поставити в іншу форму більшого діаметру і налити в останню стільки води, щоб вона доходила до середини бортів форми з чізкейк. Це дозволить запобігти розтріскування начинки під час приготування. Випікати 1 час. Помістити чізкейк в холодильник на кілька годин.
ягідний чізкейк - фото крок 6
6. Приготувати глазур. Змішати всі інгредієнти в каструлі і довести до кипіння. Залити глазур'ю чізкейк. Коли глазур охолоне, розрізати і подавати.

Схожі рецепти