Рецепт Швидкий ягідний пиріг фото

Швидкий ягідний пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви, Рецепти для схуднення
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Пироги

Чудовий рецепт, в якому розповідається, як приготувати швидкий ягідний пиріг. Це той випадок, коли приготування займає мало часу і сил, а в результаті - святкове і смачна страва!

Ягоди в цьому рецепті можна використовувати будь-які. Також підійде для начинки самий звичайний джем і навіть варення (тільки обов'язково густе). В такому випадку в начинку цукор сипати не варто. Приємного приготування!

  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Маргарин - 100 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Сода - 1/4 чайних ложки
  • Лимонна кислота - 1/4 чайних ложки
  • Ягоди - 300 грам
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
швидкий ягідний пиріг - фото крок 1
Маргарин необхідно розтопити при кімнатній температурі. Потім розтираємо його разом з цукром. Як тільки суміш стане однорідною, додаємо соду з невеликою кількістю лимонної кислоти, vbivaem яйця.
швидкий ягідний пиріг - фото крок 2
Просіваємо в цю суміш борошно. Робимо тісто, формуємо його в гладкий кулька. Тісто не повинно прилипати до рук.
швидкий ягідний пиріг - фото крок 3
Більшу частину тесту розгортаємо. Викладаємо на змащене маслом деко. У тесту робимо краю, щоб начинка не витекла.
швидкий ягідний пиріг - фото крок 4
Ягоди ретельно промиваємо, висушуємо в друшляку. Потім викладаємо їх в миску і розтираємо з невеликою кількістю цукру (за смаком).
швидкий ягідний пиріг - фото крок 5
Покриваємо цією начинкою тісто. Із залишків тіста ліпимо красиві прикраси. Викладаємо їх на начинку пирога.
швидкий ягідний пиріг - фото крок 6
Пиріг відправляємо запікатися в духовку. Ставимо температуру 180 градусів. Час готування - 30-40 хвилин.
Смачного!

Схожі рецепти