Швидкий ягідний пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Чудовий рецепт, в якому розповідається, як приготувати швидкий ягідний пиріг. Це той випадок, коли приготування займає мало часу і сил, а в результаті - святкове і смачна страва!
Ягоди в цьому рецепті можна використовувати будь-які. Також підійде для начинки самий звичайний джем і навіть варення (тільки обов'язково густе). В такому випадку в начинку цукор сипати не варто. Приємного приготування!
- Борошно - 1, 5 склянки
- Маргарин - 100 грам
- Яйця - 2 штуки
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Сода - 1/4 чайних ложки
- Лимонна кислота - 1/4 чайних ложки
- Ягоди - 300 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
Маргарин необхідно розтопити при кімнатній температурі. Потім розтираємо його разом з цукром. Як тільки суміш стане однорідною, додаємо соду з невеликою кількістю лимонної кислоти, vbivaem яйця.
Просіваємо в цю суміш борошно. Робимо тісто, формуємо його в гладкий кулька. Тісто не повинно прилипати до рук.
Більшу частину тесту розгортаємо. Викладаємо на змащене маслом деко. У тесту робимо краю, щоб начинка не витекла.
Ягоди ретельно промиваємо, висушуємо в друшляку. Потім викладаємо їх в миску і розтираємо з невеликою кількістю цукру (за смаком).
Покриваємо цією начинкою тісто. Із залишків тіста ліпимо красиві прикраси. Викладаємо їх на начинку пирога.
Пиріг відправляємо запікатися в духовку. Ставимо температуру 180 градусів. Час готування - 30-40 хвилин.
Смачного!
Смачного!