Рецепт Пиріг ягідний фото

Пиріг ягідний
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Ягоди
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Пироги

Літо нас радує не тільки сонячними днями і теплом, але ще і безліччю свіжих плодів і ягід. Дає можливість готувати неймовірно смачні десерти. Одним з таких рецептів я хочу поділитися.

У моїй родині дуже люблять різну випічку, а пироги користуються особливою популярністю. Сьогодні хочу розповісти, як приготувати пиріг ягідний. У нього можна класти різні види ягід і варіювати їх на свій смак. Дуже добре підходять не тільки свіжі ягоди, але і заморожені. Пиріг універсальний, беріть на замітку!

  • Вершкове масло - 40 грам
  • Цукор - 75 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Кефір - 100 мілілітрів
  • Борошно - 150 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Ягоди - 150 грам
пиріг ягідний - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
пиріг ягідний - фото крок 2
Відокремте жовтки від білків і розітріть їх з цукром.
пиріг ягідний - фото крок 3
Додайте кефір.
пиріг ягідний - фото крок 4
Перемішайте все і влийте розтоплене і охолоджене вершкове масло.
пиріг ягідний - фото крок 5
Знову все перемішайте, додайте розпушувач і частинами введіть борошно.
пиріг ягідний - фото крок 6
Перемішайте все до однорідного стану і додайте збиті в окремій мисці білки.
пиріг ягідний - фото крок 7
Перемішайте тісто лопаткою рухами знизу вгору і перекладіть в змащену маслом форму для випічки. Дно і боки обсипте борошном або манкою.
пиріг ягідний - фото крок 8
Зверху викладіть ягоди. Випікайте пиріг у духовці при температурі 170 градусів близько 45 хвилин.
пиріг ягідний - фото крок 9
Ягідний пиріг готовий. За бажанням можна посипати його перед подачею на стіл цукровою пудрою.
пиріг ягідний - фото крок 10
Смачного!

Схожі рецепти