Рецепт Бісквіт плодово-ягідний фото

Бісквіт плодово-ягідний
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Бісквітне тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Літні , Десерт
Випічка , Солодке , Бісквіт
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Брат, це літнє достаток ягід і фруктів! Випічку хочеться ніжну, легку, соковиту. І щоб ягідна-ягідна! Якраз цей рецепт і виступить таким варіантом ароматної річної випічки!

Опис приготування:

Пам'ятайте, раніше був кисіль плодово-ягідний ... І портвейн теж. А у нас - бісквіт! І раз він дуже літній, то, звичайно, в мультиварці - щоб не жарко було! ніжно, смачно, соковиті і ароматні…

  • Яйця - 3 штуки
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Ванільний цукор - 10 грам
  • Борошно пшеничне в / сорт - 4 Ст. Ложки
  • Розпушувач - 1/2 чайних ложки
  • Слива - 4 штуки
  • Нектарин - 2-3 штук
  • Абрикос - 4-5 штук
  • Чорниця - 1/2 склянки
бісквіт плодово-ягідний - фото крок 1
Збийте яйця з трьома ложками простого цукру і пакетиком ванільного до утворення щільної пишної піни. Збивайте не менше 2-3 хвилин.
бісквіт плодово-ягідний - фото крок 2
Всипте просіяне з розпушувачем борошно і акуратно, на низькій швидкості міксера умішайте її в тісто.
бісквіт плодово-ягідний - фото крок 3
На дно чаші мультиварки викладіть гурток пергаменту і вилийте третину тесту. Покладіть нарізані часточками фрукти, залийте залишком тесту.
бісквіт плодово-ягідний - фото крок 4
Викладіть зверху чорницю і присипте цукром.
бісквіт плодово-ягідний - фото крок 5
Випікайте бісквіт протягом 45 хвилин. Дайте постояти хвилин 5 з відкритою кришкою, потім вийміть з допомогою решітки пароварки.
бісквіт плодово-ягідний - фото крок 6
Остудіть випічку повністю. Ще смачніше буде, якщо дати бісквіту настоятися в холодильнику пару годин.
бісквіт плодово-ягідний - фото крок 7
Перед подачею посипте бісквіт цукровою пудрою. Приємного чаювання!

Схожі рецепти