Рецепт Ягідна Граніту фото

Ягідна Граніту
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Десерти

Рецепт приготування святкового десерту "граніту" з полуницею.

Кількість порцій:
  • Полуниця - 500 грам
  • Вапно - 1 штука
  • Вода - 300 мілілітрів
  • Цукор - 150 грам
ягідна Граніту - фото крок 1
У каструлю з водою додати цукор, цедру і сік лайма. Злегка підігріти, щоб розчинився цукор, потім довести до кипіння і кип'ятити 3 хвилини. Дати охолонути. Додати подрібнену в блендері полуницю, довести все до однорідної маси. Вилити в пластиковий контейнер.
ягідна Граніту - фото крок 2
Заморожувати 2-а години, або поки суміш не замерзне по краях.
ягідна Граніту - фото крок 3
Виделкою підтягти лід від країв до центру. І знову покласти в морозилку. Потім повторювати процедуру 3-4 рази, кожні 30 хвилин, або поки вся суміш не утворює кристалики льоду.
ягідна Граніту - фото крок 4
Подавати відразу ж.

Схожі рецепти