Рецепт Граніту з вишнею фото

Граніту з вишнею
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Ягоди, Вишня
Дієтичне харчування
На святковий стіл
Десерти

Рецепт приготування італійського десерту з вишні.

Викласти вишню в друшляк і дати стекти рідини.

Збити вишню в кухонному комбайні або в блендері до консистенції пюре. Протерти пюре через дрібне сито в середню миску. Використовуючи ложку, натискайте на вишню для вилучення більшої кількості соку. Додати оцет.

У середній каструлі змішати цукор з 2/3 склянки води, варити на середньому вогні, поки цукор не розчиниться, близько 4 хвилин. Зняти каструлю з вогню і дати постояти, поки не охолоне.

Додати охолоджений сироп в вишневе пюре. Вилити суміш в дрібну металеву каструлю, поставити в морозилку на 1 час. Перемішати масу виделкою і знову поставити в морозилку на 5 годин, перемішуючи масу виделкою кожну годину. Подавати або зберігати в морозильній камері в герметичному контейнері до 2 днів.


  • Вишні - 900 грам (без кісточок)
  • Бальзамічного оцту - 1 Чайна ложка
  • Цукру - 3 Ст. Ложки
Викласти вишню в друшляк і дати стекти рідини.

Збити вишню в кухонному комбайні або в блендері до консистенції пюре. Протерти пюре через дрібне сито в середню миску. Використовуючи ложку, натискайте на вишню для вилучення більшої кількості соку. Додати оцет.

У середній каструлі змішати цукор з 2/3 склянки води, варити на середньому вогні, поки цукор не розчиниться, близько 4 хвилин. Зняти каструлю з вогню і дати постояти, поки не охолоне.

Додати охолоджений сироп в вишневе пюре. Вилити суміш в дрібну металеву каструлю, поставити в морозилку на 1 час. Перемішати масу виделкою і знову поставити в морозилку на 5 годин, перемішуючи масу виделкою кожну годину. Подавати або зберігати в морозильній камері в герметичному контейнері до 2 днів.

Схожі рецепти