Граніту з манго і лайма
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування легкого сицилійського десерту з манго, лайма і цукру.
Викласти нарізаний манго в миску кухонного комбайна і перемішати до отримання однорідної маси. Викласти масу в миску. Додати воду, сік лайма і цукор. Перемішати до розчинення цукру.
Вилити суміш в металеву каструлю і поставити в морозилку до 3 годин, перемішуючи суміш кожну годину. Прибрати з морозилки і зішкребти поверхню зубцями вилки, не вийде колотий лід. Повернути десерт в морозильну камеру і зберігати там до подачі на стіл.
Граніту може зберігатися в герметичному контейнері в холодильнику до 2 тижнів.
- Цукру - 2 Ст. Ложки
Вилити суміш в металеву каструлю і поставити в морозилку до 3 годин, перемішуючи суміш кожну годину. Прибрати з морозилки і зішкребти поверхню зубцями вилки, не вийде колотий лід. Повернути десерт в морозильну камеру і зберігати там до подачі на стіл.
Граніту може зберігатися в герметичному контейнері в холодильнику до 2 тижнів.