Рецепт Граніту з манго і лайма фото

Граніту з манго і лайма
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Фрукти, Манго
Дієтичне харчування
На святковий стіл, День народження, 8 березня
Десерти

Рецепт приготування легкого сицилійського десерту з манго, лайма і цукру.

Викласти нарізаний манго в миску кухонного комбайна і перемішати до отримання однорідної маси. Викласти масу в миску. Додати воду, сік лайма і цукор. Перемішати до розчинення цукру.

Вилити суміш в металеву каструлю і поставити в морозилку до 3 годин, перемішуючи суміш кожну годину. Прибрати з морозилки і зішкребти поверхню зубцями вилки, не вийде колотий лід. Повернути десерт в морозильну камеру і зберігати там до подачі на стіл.

Граніту може зберігатися в герметичному контейнері в холодильнику до 2 тижнів.


  • Цукру - 2 Ст. Ложки
Викласти нарізаний манго в миску кухонного комбайна і перемішати до отримання однорідної маси. Викласти масу в миску. Додати воду, сік лайма і цукор. Перемішати до розчинення цукру.

Вилити суміш в металеву каструлю і поставити в морозилку до 3 годин, перемішуючи суміш кожну годину. Прибрати з морозилки і зішкребти поверхню зубцями вилки, не вийде колотий лід. Повернути десерт в морозильну камеру і зберігати там до подачі на стіл.

Граніту може зберігатися в герметичному контейнері в холодильнику до 2 тижнів.

Схожі рецепти