Яєчня з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Яєчня з квасолею являє собою класичний англійський сніданок. В цю компанію обов'язково треба додати обсмажений бекон. Але це ви вже як забажаєте. Квасоля будемо використовувати покупну, в Thomas.
Яєчня з квасолею - найшвидший і ситний сніданок. Квасоля наповнить ваш шлунок до самого пізнього обіду і зарядить енергією. Зазвичай квасоля підігрівають і яйця смажу в одній сковороді, але можна використовувати і різний посуд. Якщо захочете подати яєчню з квасолею з беконом, то спочатку в сковороді без масла обсмажте бекон на середньому вогні, а потім в жиру від бекону смажте яєчню.
Отже, як приготувати яєчню з квасолею?
1. Квасоля в томаті викладіть в невеликий сотейник або каструлю і прогрійте на середньо-слабкому вогні.
2. Яйця вбийте в миску, додайте сіль, перець, розбийте виделкою або вінчиком.
3. У сковороді нагрійте масло - рослинне або вершкове. Яйця будемо смажити на середньому або середньо-повільному вогні. Влийте яйця і смажте до готовності. Можна під кришкою.
4. Викладіть в тарілку квасоля, яййца і відразу подавайте з тостами.
Яєчня з квасолею готова!
Смачного!
- Яйця - 4 штуки
- Масло вершкове або рослинне - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Квасоля в томаті - 5-6 Ст. Ложок
Отже, як приготувати яєчню з квасолею?
1. Квасоля в томаті викладіть в невеликий сотейник або каструлю і прогрійте на середньо-слабкому вогні.
2. Яйця вбийте в миску, додайте сіль, перець, розбийте виделкою або вінчиком.
3. У сковороді нагрійте масло - рослинне або вершкове. Яйця будемо смажити на середньому або середньо-повільному вогні. Влийте яйця і смажте до готовності. Можна під кришкою.
4. Викладіть в тарілку квасоля, яййца і відразу подавайте з тостами.
Яєчня з квасолею готова!
Смачного!