Яєчня з цвітною капустою
(покроковий рецепт з фото)
Яєчня - відмінний варіант сніданку для всієї родини. Щоб він був більш ситним, пропоную приготувати яєчню з цвітною капустою. Блюдо виходить соковите, смачне, та й готується легко! пробуйте!
Рецепт стане в нагоді тим, хто любить снідати стравами з яєць. З додатковими інгредієнтами можна постійно експериментувати в залежності від сезонних овочів. Даний варіант чудово підійде для літнього сніданку. Блюдо виходить легке, поживна і до того ж вельми корисне. Підійде навіть для дитячого меню. Із задоволенням ділюся улюбленим рецептом!
- Яйце - 6 штук
- Цвітна капуста - 250 грам
- Часник - 2 зубчики
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти. Капусту розберіть на суцвіття. Якщо капуста заморожена, то заздалегідь необхідно розморозити її при кімнатній температурі.
Промийте капусту під проточною водою і відкиньте на сито, щоб стекла вода.
Поставте сковороду на плиту, налийте олію, нагрійте і покладіть суцвіття капусти. Обсмажте періодично помішуючи на середньому вогні до готовності. В кінці додайте подрібнений часник, сіль за смаком і мелений перець.
До капусти в сковороду вбийте яйця. Посоліть і смажте без кришки на середньому вогні до бажаного ступеня готовності яєць. Якщо бажаєте яєчню "мішанку", то яйця попередньо розбийте в миску, збийте з сіллю, а потім вже вилийте на капусту.
Готову яєчню з цвітною капустою відразу подавайте до столу.
Смачного!