Рецепт Яєчно-м'ясний рулет фото

Яєчно-м'ясний рулет
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Яйця
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Рулети
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Шикарна і легка у виконанні закуска для святкового столу. Подивіться, як приготувати яєчно-м'ясний рулет. Готується він просто і швидко, не вимагає покупки дорогих і вишуканих продуктів.

Опис приготування:

Закусок багато не буває, тому ще один рецепт у вашому арсеналі точно не буде зайвим. Рулет відмінно підходить для святкового столу або для повсякденного. Начинка рулету може бути різною, наприклад, зелень з сиром, гриби з цибулею та інше. Рулет дуже ситний і поживний. Як вид, його легко готувати.

  • Яйця - 5 штук
  • Майонез - 250 грам
  • Сир - 350 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Свинина - 0, 5 кілограма (можна брати яловичину і свинину 50 з 50)
  • Сіль і перець - За смаком
яєчно-м'ясний рулет - фото крок 1
1. Сир натираємо на крупній тертці, яйця змішуємо з майонезом і збиваємо вінчиком. Перемішуємо сир з майонезом.
яєчно-м'ясний рулет - фото крок 2
2. Деко застилає папером для випічки, виливаємо сирно-яєчну суміш. Духова шафа розігріваємо до 200 градусів. Відправляємо масу в духовку на 15 хвилин.
яєчно-м'ясний рулет - фото крок 3
3. М'ясо миємо, видаляємо плювки і нарізаємо невеликими шматками. Цибуля чистий і PIME, ріжемо довільно. Пропускаємо м'ясо і цибулю через м'ясорубку, солимо і перчимо.
яєчно-м'ясний рулет - фото крок 4
4. На готовий яєчний корж викладаємо фарш і повністю розмазує. Загортаємо щільний рулет і знову відправляємо в духовку при 180-190 градусах на 40 хвилин.
яєчно-м'ясний рулет - фото крок 5
5. Готовий рулет трохи охолоджуємо. Тільки після цього його можна різати. Так він буде тримати форму і не розвалиться. Смачного!

Схожі рецепти