Яєчно-м'ясний рулет
(покроковий рецепт з фото)
Шикарна і легка у виконанні закуска для святкового столу. Подивіться, як приготувати яєчно-м'ясний рулет. Готується він просто і швидко, не вимагає покупки дорогих і вишуканих продуктів.
Закусок багато не буває, тому ще один рецепт у вашому арсеналі точно не буде зайвим. Рулет відмінно підходить для святкового столу або для повсякденного. Начинка рулету може бути різною, наприклад, зелень з сиром, гриби з цибулею та інше. Рулет дуже ситний і поживний. Як вид, його легко готувати.
- Яйця - 5 штук
- Майонез - 250 грам
- Сир - 350 грам
- Цибуля - 1 штука
- Свинина - 0, 5 кілограма (можна брати яловичину і свинину 50 з 50)
- Сіль і перець - За смаком
1. Сир натираємо на крупній тертці, яйця змішуємо з майонезом і збиваємо вінчиком. Перемішуємо сир з майонезом.
2. Деко застилає папером для випічки, виливаємо сирно-яєчну суміш. Духова шафа розігріваємо до 200 градусів. Відправляємо масу в духовку на 15 хвилин.
3. М'ясо миємо, видаляємо плювки і нарізаємо невеликими шматками. Цибуля чистий і PIME, ріжемо довільно. Пропускаємо м'ясо і цибулю через м'ясорубку, солимо і перчимо.
4. На готовий яєчний корж викладаємо фарш і повністю розмазує. Загортаємо щільний рулет і знову відправляємо в духовку при 180-190 градусах на 40 хвилин.
5. Готовий рулет трохи охолоджуємо. Тільки після цього його можна різати. Так він буде тримати форму і не розвалиться. Смачного!