Яєчний суп з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Швидкий в приготуванні, легкий і смачний суп з яйцями і помідорами. У класичному варіанті він готується без м'яса або риби, але незважаючи на це, виходить поживним і досить ситним.
У складі тільки овочі і яйця, але незважаючи на це, суп чудово насичує. Підійде і на обід, і для легкої вечері. Можна приготувати яєчний суп з помідорами на будь-якому м'ясному бульйоні, а можна замінити бульйон на воду. Готується суп дуже просто, впорається будь-який, навіть новачок на кухні. Спробуйте приготувати і урізноманітнити повсякденне меню. Смачно, ситно і не клопітно!
- Яйце - 2 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Зелень - 1 пучок
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Бульйон - 1, 5 L
- Картопля - 3 штуки
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Налийте в каструлю бульйон, у мене яловичий. Додайте сіль і улюблені спеції. Поставте каструлю на вогонь.
Поки вода закипає, підготуйте інші інгредієнти. Картопля наріжте кубиками.
Зелень промийте і подрібніть.
Помідори наріжте невеликими кубиками.
Обсмажте помідори на сковороді до м'якості. Щоб прибрати зайву кислоту, можна додати дрібку цукру.
У невеликій мисці збийте яйця.
У киплячу воду додайте картоплю. Коли картопля буде готовий, додайте помідори і проваріть все разом близько 5 хвилин.
Розмішуючи киплячий суп ложкою по колу, влийте тонкою цівкою яйця з миски.
Доведіть до кипіння і всипте будь-яку свіжу зелень. У мене петрушка. Зніміть каструлю з вогню і дайте супу кілька хвилин настоятися. Яєчний суп з помідорами готовий.
Смачного!