Яєчний суп з Андалусії
(покроковий рецепт з фото)
Ви не знаєте що приготувати на обід? Скористайтеся рецептом приготування яєчного супу з Андалусії, щоб здивувати домочадців новим блюдом! Цей суп прекрасно вас зігріє в зимові морозні дні!
Ароматний і зігріваючий бульйон - це саме те, що так необхідно в морозні дні. Тому я раджу приготувати смачний яєчний суп. Такий суп не тільки вас зігріє, але і вбереже від застуди. Домашні будуть вам вдячні за це зігріваючий блюдо. Поспішайте спробувати!
- Часник - 1 штука(7-8 зубчиків)
- Яйця - 5 штук
- Хліб - 5 скибочок (темний)
- Лавровий лист, сіль, чорний перець - За смаком (перець горошком)
- Бульйонний кубик - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
1. Поставте на плиту каструлю на 1.5 літра води і зваріть бульйон з цибулини, список lavrovogo, чорного перцю і бульйонні кубики.
2. На плиту ставимо ще одну каструлю, в ній необхідно обсмажити на оливковій олії очищений і порізаний на пластинки часник.
3. З масла витягаємо часник і обсмажуємо на ароматному маслі порізаний кубиками хліб.
4. Коли хліб обжарится, виймаємо його і повертаємо в каструлю часник. З першої каструлі проціджуємо бульйон в каструлю з часником. Солимо до смаку. Варимо 10 хвилин.
5. У самому кінці варіння збовтуємо виделкою одне яйце і додаємо його в киплячий бульйон.
6. У кожну тарілку накладаємо сухарі. Заливаємо киплячим бульйоном і розбиваємо по 1 яйцю в кожну тарілку. Подавати гарячим. Смачного!