Яєчний суп з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Легкий і смачний суп, для приготування знадобиться будь-який шматочок курки. Зазвичай, коли поїси курочку, всі частини використовуються, а спинки залишаються. Пропоную зварити суп з них.
Зваріть на обід яєчний суп з куркою. Спочатку варіть курку, не забудьте зняти піну, потім додайте овочі і - у самому кінці - варені яйця.
- Курка - 300 грам (будь-яка частина з кісточкою)
- Вода - 2 L
- Картопля - 3-4 штук
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Яйця - 3 штуки
- Кріп - За смаком
- Сіль, чорний перець - За смаком
1. Приготуємо продукти для супу.
2. Спочатку потрібно приготувати бульйон для супу. Варимо курку до готовності.
3. Дрібно ріжемо овочі.
4. Додаємо їх до курки. Солимо. Доводимо до кипіння і варимо 15 хвилин. У цей час відварюємо яйця, охолоджуємо, чистим.
5. Ріжемо яйця кубиками, подрібнюємо кріп.
6. Додаємо яйця і кріп в суп, проварюємо 1 хвилину і вимикаємо. Суп готовий.