Яєчний суп з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Легкий, швидкий, апетитний і смачненький супчик хочу запропонувати вам спробувати. Цей рецепт обов'язково припаде до душі зайнятим господаркам, а також всім шанувальникам різноманітності щоденного меню.
В якості основи такого супчика класно використовувати заздалегідь зварений курячий бульйон, тоді він вийде більш наваристий і ароматний. Але якщо бульйону немає, сміливо варіть на воді:) Я покажу, як приготувати яєчний суп з грибами і зеленою цибулею, який раджу обов'язково повторити в домашніх умовах.
- Кукурудзяний крохмаль - 1.5 Ст. Ложки
- Імбир - 1 Чайна ложка
- Зелена цибуля - 1/3 пучка
- Гриби - 200 грам
- Яйце - 4 штуки
- Сіль і перець - За смаком
- Вода або бульйон - 1 літр
1. У невеликій кількості води розведіть 1 ложку крохмалю.
2. Іншу воду або бульйон налийте в каструлю і поставте на вогонь. Додайте нарізану цибулю і гриби.
3. Після закипання додайте сіль і перець, влийте тонкою цівкою крохмаль. Варіть хвилин 10 на середньому вогні.
4. Крохмаль, що залишився збийте з яйцями і дрібкою солі.
5. Тонкою цівкою влийте яйця, постійно помішуючи супчик. Через хвилину зніміть з вогню і відразу ж подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!