Яєчний салат з руколою і фісташками
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт яєчного салату з руколою і фісташками в Лаваші.
Відварити яйця протягом 12 хвилин. Потім перекласти їх в миску з холодною водою і дати охолонути.
Тим часом, змішати Майонез, порошок каррі, і фісташки в великій мисці. Очистити і нарізати варені яйця, змішати з Майонезом-фісташкової сумішшю. Ретельно перемішати. Приправити сіллю і перцем за смаком. Згорнути Лаваш в два рази. Всередину кожної половинки покласти по порції рукколи і яєчного салату.
- Яйця - 4 штуки
- Майонез - 1/4 склянки
- Порошок каррі - 1/2 чайних ложки
- fistashki - 2 Ст. Ложки
- Сіль і перець - - За смаком
- Лаваш - 1 штука
Відварити яйця протягом 12 хвилин. Потім перекласти їх в миску з холодною водою і дати охолонути.
Тим часом, змішати Майонез, порошок каррі, і фісташки в великій мисці. Очистити і нарізати варені яйця, змішати з Майонезом-фісташкової сумішшю. Ретельно перемішати. Приправити сіллю і перцем за смаком. Згорнути Лаваш в два рази. Всередину кожної половинки покласти по порції рукколи і яєчного салату.
Тим часом, змішати Майонез, порошок каррі, і фісташки в великій мисці. Очистити і нарізати варені яйця, змішати з Майонезом-фісташкової сумішшю. Ретельно перемішати. Приправити сіллю і перцем за смаком. Згорнути Лаваш в два рази. Всередину кожної половинки покласти по порції рукколи і яєчного салату.