Салат з виноградом і фісташками
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 15 хв.
Любіть яскраві, апетитні, корисні і смачні страви? Тоді поспішаю поділитися з вами дуже класним варіантом, як приготувати салат з виноградом і фісташками, овочами і легкої заправкою. Рекомендую!
Опис приготування:
Цей рецепт гарний тим, що склад інгредієнтів ви завжди можете варіювати за смаком. Крім зазначених ви завжди можете використовувати і будь-які інші овочі, які вам подобаються, а також сир, наприклад, або додати навіть курочку відварну або копчену. Заправка на основі оливкового масла підходить відмінно, але для любителів майонезних салатів можна спробувати використовувати його. Такі рецепти, де завжди є місце імпровізації, обов'язково повинні бути в кулінарній скарбничці.
- Виноград без кісточок - 200 грам
- Калі - 1/2 штуки (браунколь)
- Червона капуста - 1/4 штуки
- Солодкий перець - 1 штука
- Стебло селери - 1-2 штук
- Fistashki - 100-150 грам
- Оливкова олія - 1/4 склянки
- Червоний винний оцет - 1/4 склянки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Сіль і перець - 1 За смаком
1. Ось такий набір інгредієнтів буде використаний в цьому варіанті салату.
2. Вимийте і висушіть кучеряву капусту, подрібніть.
3. Наріжте краснокочанную капусту.
4. Вимийте, очистіть і наріжте середніми кубиками солодкий перець.
5. Подрібніть вимитий стебло селери.
6. Вимийте виноград, наріжте кожну ягідку навпіл, а великі - на 3 частини.
7. Очистіть смажені фісташки.
8. З'єднайте всі інгредієнти разом. Для приготування заправки змішайте оливкова олія з винним оцтом і дрібкою солі.
8. З'єднайте всі інгредієнти разом. Для приготування заправки змішайте оливкова олія з винним оцтом, гірчицею і дрібкою солі.
9. Полийте салат заправкою, додайте за смаком трохи перцю і акуратно перемішайте.
Смачного!
Смачного!