Салат з фісташками
(покроковий рецепт з фото)
Коли прості овочеві салати поднадоедать і хочеться чогось такого, спробуйте овочевий салат з фісташками за цим рецептом з фото. Новий погляд на овочі гарантований
Сам по собі салат з фісташками досить простий, тут головне - це заправка, з якої змішуються овочі. Овочеві інгредієнти можна сміливо варіювати, як вам подобається, так само як і їх пропорції. Салат, приготований з даної заправкою, виходить дуже оригінальним, з насиченим і незвичайним смаком. Куди цікавіше звичайної суміші овочів з оливковою олією
- Листя салату - 100 грам
- Помідор - 3 штуки
- Стручкова квасоля - 100 грам
- Оливкова олія - 60 мілілітрів
- Fistashki - 30 грам
- Оливки без кісточок - 2 Ст. Ложки
- Лимон (або вапно) - 1/2 штуки
- Молодий цибулю - - За смаком
Квасоля кидаємо в киплячу воду, додаємо сіль і варимо 5 хвилин.
Викладаємо в блюдо вимиті листя салату.
Власне, робимо фірязик заправку. У блендері подрібнюємо до однорідності фісташки, оливки, оливкова олія, сік половини лимона (або лайма) і трохи молодого цибулі.
Додаємо сіль, перець, збиваємо ще раз - заправка повинна вийти однорідною.
Стручкову квасолю дістаємо з киплячої води і відразу ж обдаємо крижаний - для збереження гарного зеленого кольору. Хвостики відрізаємо, решту нарізаємо натроє.
Кладемо в блюдо квасоля і нарізані часточками помідори.
Заправляємо овочі нашої лимонно-фісташкової заправкою - і все, салат готовий!