Яєчні конверти
(покроковий рецепт з фото)
Порадуйте свою сім'ю ситним, простим, нехитрим і дуже смачним сніданком: приготуйте яєчні конвертики. Набір продуктів простий, спосіб приготування - елементарний, а результат - чудовий!
Рецепт яєчних конвертиків - справжня палочка-виручалочка для тих, кому треба швидко приготувати смачний і ситний сніданок або закуску для несподіваних гостей. Конвертики виходять дуже ніжні і смачні. А начинку до них можна додавати різну, на ваш смак. Читайте в рецепті, як приготувати яєчні конвертики і обов'язково приготуйте їх
- Яйце - 4 штуки
- Твердий сир - 100 грам
- Шинка - 100 грам
- Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Чорний мелений перець - 1-2 Щепоток (за смаком)
- Рослинна олія - 1-2 капель
1. Ось такий простий набір продуктів нам необхідний для приготування конвертиків.
2. Збиваємо яйця з дрібкою солі і перцю віночком або міксером.
3. Сир і шинку трьом на дрібній тертці. Також можна додати будь-яке м'ясо, гриби, овочі.
4. Потім ополоником або ложкою викладаємо яєчну суміш на розігріту сковороду, змащену олією.
5. Смажимо одну-дві хвилини і акуратно перевертаємо яєчний млинець на іншу сторону. В середину викладаємо сир і шинку
6. Потім відразу складаємо млинець конвертиком. Зверху злегка притискаємо лопаткою, щоб сир розплавився і склеїв конвертик.
9. Потім знову перевертаємо конвертик, злегка притискаємо лопаткою і тримаємо на вогні кілька секунд.