Рецепт Яєчні конверти фото

Яєчні конверти
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо, Субпродукти, Яйця, Шинка
Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На швидку руку, На сніданок
Гарячі страви, Страви з начинкою

Порадуйте свою сім'ю ситним, простим, нехитрим і дуже смачним сніданком: приготуйте яєчні конвертики. Набір продуктів простий, спосіб приготування - елементарний, а результат - чудовий!

Рецепт яєчних конвертиків - справжня палочка-виручалочка для тих, кому треба швидко приготувати смачний і ситний сніданок або закуску для несподіваних гостей. Конвертики виходять дуже ніжні і смачні. А начинку до них можна додавати різну, на ваш смак. Читайте в рецепті, як приготувати яєчні конвертики і обов'язково приготуйте їх

  • Яйце - 4 штуки
  • Твердий сир - 100 грам
  • Шинка - 100 грам
  • Сіль - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Чорний мелений перець - 1-2 Щепоток (за смаком)
  • Рослинна олія - 1-2 капель
яєчні конверти - фото крок 1
1. Ось такий простий набір продуктів нам необхідний для приготування конвертиків.
яєчні конверти - фото крок 2
2. Збиваємо яйця з дрібкою солі і перцю віночком або міксером.
яєчні конверти - фото крок 3
3. Сир і шинку трьом на дрібній тертці. Також можна додати будь-яке м'ясо, гриби, овочі.
яєчні конверти - фото крок 4
4. Потім ополоником або ложкою викладаємо яєчну суміш на розігріту сковороду, змащену олією.
яєчні конверти - фото крок 5
5. Смажимо одну-дві хвилини і акуратно перевертаємо яєчний млинець на іншу сторону. В середину викладаємо сир і шинку
яєчні конверти - фото крок 6
6. Потім відразу складаємо млинець конвертиком. Зверху злегка притискаємо лопаткою, щоб сир розплавився і склеїв конвертик.
яєчні конверти - фото крок 7
9. Потім знову перевертаємо конвертик, злегка притискаємо лопаткою і тримаємо на вогні кілька секунд.

Схожі рецепти