Повітряні яєчні коржики
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам спробувати незвичайні повітряні яєчні коржики, які стануть відмінною заміною звичайному хліба на святковому столі. Ви здивуєтеся, але нам потрібні всього три інгредієнти. Зацікавилися?
Рецепт цих повітряних яєчних коржів колись був подсмотрен мною в одному американському блозі. Автор стверджував, що вони настільки повітряні, немов хмари, і це дійсно так! Найчастіше я їх використовую в якості основи для сендвічів або бургерів, тим більше що готуються вони легко і досить швидко. Спробуйте приготувати і ви, не пошкодуєте, гарантую!
- Яйця - 3 штуки
- Сир сирний - 3 Ст. Ложки
- Лимонна кислота - 1/8 чайних ложки
1. На фото інгредієнти, які нам будуть потрібні.
2. Відокремлюємо білки від жовтків.
3. Жовтки змішуємо з сирним сиром.
4. У білки додаємо лимонну кислоту і збиваємо до стійких піків.
5. До білків акуратно, по частинах, вводимо жовтки, змішані з сиром і акуратно перемішуємо, щоб білки не опало.
6. Викладаємо масу ложкою на застелений пергаментом деко. Виходить 6 lépések. Ставимо в розігріту до 150 градусів духовку, з 30 хвилин.
7. Через пів години коржі готові! Можна вживати як з сиром, так і з джемом. Смачного!