Повітряні яєчні коржики
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3
Час приготування: 45 хв.
Пропоную вам спробувати незвичайні повітряні яєчні коржики, які стануть відмінною заміною звичайному хліба на святковому столі. Ви здивуєтеся, але нам потрібні всього три інгредієнти. Зацікавилися?
Опис приготування:
Рецепт цих повітряних яєчних коржів колись був подсмотрен мною в одному американському блозі. Автор стверджував, що вони настільки повітряні, немов хмари, і це дійсно так! Найчастіше я їх використовую в якості основи для сендвічів або бургерів, тим більше що готуються вони легко і досить швидко. Спробуйте приготувати і ви, не пошкодуєте, гарантую!
- Яйця - 3 штуки
- Сир сирний - 3 Ст. Ложки
- Лимонна кислота - 1/8 чайних ложки
1. На фото інгредієнти, які нам будуть потрібні.
2. Відокремлюємо білки від жовтків.
3. Жовтки змішуємо з сирним сиром.
4. У білки додаємо лимонну кислоту і збиваємо до стійких піків.
5. До білків акуратно, по частинах, вводимо жовтки, змішані з сиром і акуратно перемішуємо, щоб білки не опало.
6. Викладаємо масу ложкою на застелений пергаментом деко. Виходить 6 lépések. Ставимо в розігріту до 150 градусів духовку, з 30 хвилин.
7. Через пів години коржі готові! Можна вживати як з сиром, так і з джемом. Смачного!