Яєчні млинчики з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт яєчних млинців з м'ясом. Ці млинці з м'ясом ви цілком можете приготувати і на Масляну. Вони виходять дуже красивими і незвичайними.
А саме головне, це блюдо дуже смачне. І готувати його цікаво. Воно прикрасить і сімейна вечеря, і святковий стіл.
- Яйця - 3 штуки
- Крохмаль - 50 грам
- Борошно - 1 Ст. Ложка
- Вода - 50 мілілітрів
- Свинина - 150 грам
- Цибуля - 150 грам
- Олія кунжутна - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль, соєвий соус, зелень - За смаком
1. В першу чергу давайте зробимо фарш. Перекрутити свинину з цибулею і посолити.
2. В окрему миску налити води і додати крохмаль. Розмішати крохмаль і вбити яйця. Додати солі і добре перемішати всю суміш.
3. Щоб приготувати млинці, найкраще взяти сковорідку невеликого діаметру. Розігрійте сковороду, змастіть його маслом (якщо вам подобається кунжутне масло, користуйтеся їм. Я користувалася звичайним рослинним). З цих продуктів у мене вийшло вісім млинчиків. Випікайте млинці дуже тонкі і обсмажуйте їх тільки з одного боку. Зніміть зі сковороди.
4. Розкладіть млинець на столі сирої стороною назовні і викладіть тонким шаром фарш. Нижній край млинчика залиште вільним. Поверніть в невеликі, але щільні рулети. Кінець млинчика без фаршу змастіть сумішшю муки і води, щоб він склеївся і не розкривався.
5. Тепер наш напівфабрикат треба довести до готовності. Змішайте рослинне і кунжутне масло і розігрійте його на сковороді. Вогонь у вас повинен бути трохи нижче середнього. Так як млинці потрібно обсмажувати не менше 5-6 хвилин, щоб фарш усередині присмажився. Періодично перевертайте ваші млинці на сковороді.
Готові млинці нарізаємо на 3-4 шматочка, викладаємо на блюдо і прикрашаємо зеленню. До млинців не забудьте подати соєвий соус і ваш улюблений овочевий салат.
Готові млинці нарізаємо на 3-4 шматочка, викладаємо на блюдо і прикрашаємо зеленню. До млинців не забудьте подати соєвий соус і ваш улюблений овочевий салат.