Яєчні млинчики з ковбасою
(покроковий рецепт з фото)
Яєчні млинчики з ковбасою - смачне і просте блюдо, яке ідеально підійде як для ситного сніданку на швидку руку, так і перекусу протягом дня. Беріть на замітку рецепт!
Дану закуску подавайте в гарячому вигляді використовуючи найрізноманітнішу начинку. Це може бути тільки сир, гриби, риба, будь-які сезонні овочі і т.П. Сьогодні пропоную приготувати яєчні млинці з ковбасою.
- Яйце - 3 штуки
- Молоко - 3 чайних ложки
- Сирок "дружба" - 1 штука (або будь-який інший сир)
- Ковбаса - 120 грам
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Ковбасу і сир натріть на крупній тертці. Перемішайте. Начинка готова.
Кожне яйце окремо збийте з 1 ç.l. Молока і дрібкою солі. Одне яйце - один яєчний млинець, тобто. 1 частина.
З отриманої яєчної маси спечіть на змащеній маслом сковороді млинці. Млинці зажарювати занадто не потрібно, досить лише, щоб вони схопилися.
Покладіть млинець на рівну поверхню, і по центру розподіліть частина начинки.
Поверніть млинець конвертом і перекладіть швом вниз. Таким чином сформуйте все млинці. Обсмажте млинці з двох сторін на сковороді або просто підігрійте в мікрохвильовці.
Яєчні млинчики з ковбасою готові. Смачного!