Рецепт Яблучний щербет фото

Яблучний щербет
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Фрукти, Вершки, Яблука
Вегетаріанське харчування
На обід, На швидку руку, На святковий стіл
Десерти, Морозиво

Хочу поділитися простим, але при цьому дуже смачним рецептом висвітлює яблучного щербета, який не залишить байдужими ні дорослих, ні дітей. Тому що морозиво люблять абсолютно всі. Спробуйте!

Дуже простий рецепт, який не вимагає особливих знань і спеціальних навичок. Просто дотримуйтесь рецептом і запасіться терпінням, тому що яблучний щербет варто цього.

  • Яблука - 3-4 штук
  • Вершки - 100 грам (жирність 33%)
  • Цукровий пісок - 75 грам
  • Вода - 1/4 склянки
яблучний щербет - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
яблучний щербет - фото крок 2
Яблука помийте, викладіть у форму для запікання і поставте в духовку на 30-40 хвилин при температурі 180 градусів.
яблучний щербет - фото крок 3
Поки яблука запікаються, приготуйте сироп. Воду змішайте з цукровим піском. Варіть 10 хвилин з моменту закипання на невеликому вогні до загусання.
яблучний щербет - фото крок 4
Очистіть запечені яблука від насіння і шкірки.
яблучний щербет - фото крок 5
Якщо яблука вийшли недостатньо м'якими, то можна пюрировать їх блендером.
яблучний щербет - фото крок 6
Влийте в яблучне пюре цукровий сироп.
яблучний щербет - фото крок 7
Додайте в яблучне пюре вершки.
яблучний щербет - фото крок 8
Збийте міксером яблучно-вершкову масу.
яблучний щербет - фото крок 9
Перекладіть яблучну масу в контейнер і відправте в морозильну камеру на 4-6 годин.
яблучний щербет - фото крок 10
Перші чотири години діставайте з морозилки кожну годину і перемішуйте, щоб не утворилися кристали льоду, а маса замерзала рівномірно.
яблучний щербет - фото крок 11
Яблучний щербет можна подати з листочком м'яти, ягодами, топінгом або з цедрою лимона.

Схожі рецепти