Полуничний щербет
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - гранично простий рецепт приготування смачного полуничного десерту, іменованого щербетом. За смаком нагадує ягідне морозиво. Спробуйте, якщо у вас є полуниця і блендер.
Полуничний щербет - неймовірно смачний холодний десерт, насичений смаком полуниці і готується всього лише за 5 хвилин. Готувати полуничний щербет бажано із замороженої ягоди, причому аналогічним способом ви можете приготувати щербет не тільки з полуниці, але і з інших ягід. Якщо у вас є блендер і заморожена полуниця - обов'язково спробуйте. Втрачаєте всього 5 хвилин часу, купуєте - чудового смаку десерт.
- Полуниця - 500 грам
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
У чашу блендера або кухонного комбайна поміщаємо заморожену полуницю, лимонний сік і цукор. Якщо у вас свіжа ягода, то просто за годину покладіть її в морозилку, щоб вона підмерзла.
Подрібнюємо масу протягом 2-3 хвилин до більш-менш однорідної консистенції.
Коли маса по консистенції нагадуватиме грубе пюре, додаємо в неї молоко.
Подрібнюємо до однорідної консистенції, схожою на густий крем.
Власне, щербет готовий. Можна подавати відразу ж, а можна відправити в морозилку для зберігання. Смачного!