Домашній щербет
(покроковий рецепт з фото)
У літню спеку ніщо вас не охолодить так ефективно і смачно, як кілька кульок морозива. Сьогодні я розповім вам, як приготувати домашній щербет не докладаючи великих зусиль.
Готовий щербет прекрасно охолодить вас в літню спеку. Також порадує вашу сім'ю в якості освіжаючого десерту. По бажанню, можете додати в щербет лікер, він трохи пом'якшить консистенцію. Якщо бажаєте готувати десерт без алкоголю, то перед подачею дайте щербет постояти при кімнатній температурі 10-15 хвилин. Розповідаю, як приготувати домашній щербет.
- Цукор - 100 грам
- Апельсиновий сік - 500 мілілітрів
- Заморожений концентрований апельсиновий сік - 150 грам
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Екстракт ванілі - 14 грам
- Незбиране молоко - 350 мілілітрів
1
У глибоку чашу складіть всі інгредієнти і збийте блендером до однорідності.
2
Перелийте апельсиново-молочну масу в посуд для заморожування морозива. Контейнер накрийте кришкою і приберіть в холодильник на ніч.
3
Потім приберіть морозиво в морозилку хоча б до повного замерзання, мінімум на 4 годину. Смачного!